Tirsdagstreninger

26-04-20, 12:44
Vi ønsker nå å starte opp igjen med tirsdagstreninger i tråd med myndighetenes retningslinjer. Vi tror det sosiale aspektet i våre treninger er viktig og ønsker derfor å arrangere fellestreninger igjen.
Dvs. at fra tirsdag 28.4 blir det igjen o- tekniske tirsdagstreninger. For å kunne gjennomføre disse treningene er vi nødt til å ta en del forhåndsregler.

Vi legger ut treningene i SPOND som normalt, ny rutine vil være at man må melde seg på senest mandagen før innen kl.12.00. Så vil Göran dele opp alle deltagerne i grupper på 4 personer som treningen skal gjennomføres med. Dvs. at hver gruppe har 4 urokråker samt en trener/voksen.

Vi ønsker også at de foreldrene som har tenkt til å være med på trening melder seg på i SPOND og at dere kan hjelpe oss med gjennomføringen av treningen.

Hver mandag kveld legger vi ut treningsgruppene, slik at man på forhånd vet hvem man er på gruppe med.

Treningene vil starte kl.18.00 hver gang. Så går vi raskt til hver vår treningsgruppe hvor man vil få instruksjoner om dagens trening. I hver gruppe må man fortsatt holde 2 meter avstand til hverandre.

Vi tar med håndsprit, og hver utøver vil få et eget kart hele treningen. Det oppfordres til å ta med egen plastlomme til kartet.

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister
24.01.21Kråkecup# 6
07.02.21Kråkecup#7
14.02.21Kråkecup#8
07.03.21Kråkecup finale