Informasjon om vinterens fellestreninger

17-10-10, 11:46
Det blir nå "fri" fra fellestreninger fram til og med 30.november, da starter vi opp med innetreninger på Åvangen skole.
Det blir to faste fellestreninger i uka:
- Tirsdager kl.18:00-21:00 på Åvangen skole. Her blir det først intervaller/løpetreninger/o-teknik ute, og så styrketrening og ballspill o.l. inne etterpå.
Hver 2. tirsdag i måneden (7.des, 11.jan, 8.feb og 8.mars) blir det gate-o-cup på sprintkartet. Mer info om dette kommer nærmere.

Første trening blir tirsdag 30.november kl.18:00-21:00.

- Torsdager møtes vi på NØG kl. 18:00. I utgangspunktet blir det langtur m/lykt, enten på beina eller med ski.

Annenhver torsdag blir det matserveing og sosialt samvær etter langturen. Hver første torsdag i måneden (2.des, 6.jan, 3.feb og 3.mars) er forbeholdt jentene/damene i klubben. Da blir det Jentetreff. Da er ikke gutta velkommen, for da ønsker vi å styrke jentesamholdet i klubben. Dette gjelder etter langturen, gutta er selvfølgelig velkomne til å dra oss med rundt i skogen :)

Men alle andre torsdager med matservering og sosialt samvær er dere velkomne :) Ser for oss enkle måltider til en billig penge (5-10,-) og samtaler, veivalgsdiskusjoner, temadiskusjoner, spill, favoritt tv-serie o.l.

Første torsdag med matservering og sosialt samvær for alle blir torsdag 16. desember - da blir det juleavslutning med julegrøt m/ mandel, elak paket-lek, og andre juletradisjoner i OK Moss.

Klikk her for en oversikt over alle treningene.

Andre fellestreninger utenom dette vil bli annonsert på hjemmesiden. Det vil, avhengig av været, også bli noen lørdagstreninger utover vinteren.

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender