Informasjon om vinterens fellestreninger

17-10-10, 11:46
Det blir nå "fri" fra fellestreninger fram til og med 30.november, da starter vi opp med innetreninger på Åvangen skole.
Det blir to faste fellestreninger i uka:
- Tirsdager kl.18:00-21:00 på Åvangen skole. Her blir det først intervaller/løpetreninger/o-teknik ute, og så styrketrening og ballspill o.l. inne etterpå.
Hver 2. tirsdag i måneden (7.des, 11.jan, 8.feb og 8.mars) blir det gate-o-cup på sprintkartet. Mer info om dette kommer nærmere.

Første trening blir tirsdag 30.november kl.18:00-21:00.

- Torsdager møtes vi på NØG kl. 18:00. I utgangspunktet blir det langtur m/lykt, enten på beina eller med ski.

Annenhver torsdag blir det matserveing og sosialt samvær etter langturen. Hver første torsdag i måneden (2.des, 6.jan, 3.feb og 3.mars) er forbeholdt jentene/damene i klubben. Da blir det Jentetreff. Da er ikke gutta velkommen, for da ønsker vi å styrke jentesamholdet i klubben. Dette gjelder etter langturen, gutta er selvfølgelig velkomne til å dra oss med rundt i skogen :)

Men alle andre torsdager med matservering og sosialt samvær er dere velkomne :) Ser for oss enkle måltider til en billig penge (5-10,-) og samtaler, veivalgsdiskusjoner, temadiskusjoner, spill, favoritt tv-serie o.l.

Første torsdag med matservering og sosialt samvær for alle blir torsdag 16. desember - da blir det juleavslutning med julegrøt m/ mandel, elak paket-lek, og andre juletradisjoner i OK Moss.

Klikk her for en oversikt over alle treningene.

Andre fellestreninger utenom dette vil bli annonsert på hjemmesiden. Det vil, avhengig av været, også bli noen lørdagstreninger utover vinteren.

13.03.20Nordjysk 2-Dages 2020