NOF lanserer Eventor som nytt sentralt IT-system

09-05-11, 21:49
Eventor vil brukes til både påmeldinger, resultater og terminliste. For å kunne melde seg på til løp som benytter Eventor må man først registrere seg.
For å registrere deg må du ha følgende info tilgjengelig:

Fornavn, etternavn, kjønn, nasjonalitet, født dato, e-post, gateadresse, postnummer, sted, land og EMIT-brikkenummer.

Du registrerer deg her. Deretter merker du av for "Jeg er medlem i en klubb" og velger OK Moss som klubb. Så legger du inn alle opplysningene som er listet over og avslutter med å velge brukernavn og passord.

Det er også mulig å be om å bli registrert uten brukernavn og passord. Da må du meldes på av påmelder for hvert løp der Eventor benyttes. Send i så fall navn, fødselsdato og brikkenummer til webm@ok-moss.no for å registrere deg uten brukernavn.

20.11.19Tur-o-avslutning
26.11.19Ås by Night & Fog Cup #2