Hvor mange fra OK Moss deltok på Nordjysk?

15-10-09, 18:28
O-boka 2009 har svaret! Du får kjøpt den i klubbteltet vårt på Blodslitet. Bankgiro for innbetaling følger med boka. Også i år er det Christopher som er bokselger i klubben.
Vet du hva som har gjort Anne Margrethe Hausken mest fornøyd i 2009? Hvem av hovedløpsvinnerne var så godt forberedt at han nærmest visste hele løypa på forhånd? Eller vet du hvor mange av våre som var på Nordjysk i begynnelsen av sesongen?

O-boka 2009 forteller alt om både stjerner og mange andre i skogen. Blant annet er det med et bilde av våre representanter på Nordjysk 2-dages i begynnelsen av sesongen?

Kjøper du boka, går det også 80 kroner til OK Moss hvis du kjøper den gjennom klubben.

I årets utgave av boka, som bør være i alle møblerte hjem, er det over 550 bilder og nesten 50 kart og mye stoff om våre fremste og andre som har markert seg i skogen på de internasjonale mesterskapene. Blant de som er avbildet er både unge deltakere fra Moss og klubbens damer på Tiomila.

Du kan også lese hva Marianne Andersen gjerne gjør på fritiden, hva Thierry Gueorgiou gjorde annerledes foran årets VM, eller at en av verdensmestrene bor i et snørike.
Du kan også lese om 84-åringen som vant to gull på veteranmesterskapet med nye knær og har vært med på sommer-OL. Fra veteranmesterskapet er det komplette resultater, bilder og kart.
Fra alle kretser er det en eller flere sider. Blant det faste stoffet for hvert distrikt er det en oversikt over kretsens klubber og utvikling i medlemstallet. Samtlige kretsmestre på langdistansen er også med på kretssidene.
Boka koster 390 kroner og er som tidligere år 184 sider i A4-størrelse med innbinding.

Dersom du ønsker tidligere utgaver av boka, så selges hele bokpakken komplett – 7 bøker inklusiv årets bok for 990 kroner. Denne bestiller du også gjennom klubben, men pakken sendes direkte til deg fraktfritt fra O-boka. Av de 990 går det 200 kroner til klubben.

Kjøp o-idrettens årbok – og støtt OK Moss samtidig!

13.03.20Nordjysk 2-Dages 2020