Ny nattrening torsdag 17/11 kl 19 fra Orkerød

15-11-11, 22:21
Følger opp "The Schives" glimrende initiativ med nok en natt-trening, - denne gangen på Ramberg-kartet med oppmøte på P-plassen ved Orkerød.
Tilbud:
1 stk A-nivå lang-løype, ca 4 km
1 stk A/B-nivå ikke-så-lang-løype, ca 2,5 km

Tilbudet er tidsavgrenset og gjelder fra kl 19.00 torsdag 17. november 2011 og en stund utover kvelden/natten.

Krav:
Det forventes at man stiller med lykt og at man aksepterer at postene kun er merket med refleks. Om man ikke har benyttet Interessepåmeldingen (gitt at arr. får til det tekniske) og identifisert seg med tilhørende løypevalg før kl 16 den 17. november 2011, må man ta til takke med hva som tilfeldigvis måtte finnes av kartlignende trykksaker med varierende kvalitet av løypepåtrykk. (Dette pleier av erfaring ikke å være noe problem, så man anbefales derfor å stille opp uansett).

Hvordan personlig motta tilbudet:
Dersom den digitale teknikken er på undertegnedes side, kan en kartangivelse finnes her. Om dette forsøket, mot formodning, skulle lede Dem til et helt annet sted i cyberspace, så tar undertegnede som vanlig intet ansvar, men påpeker nok en gang at oppmøtestedet uansett er på Kjappen-2008-arenaen.

Skal nå forsøke å legge arrangementet inn i Interessepåmelding. Om dette viser seg å være utenfor undertegnedes digitale funksjonsområde, kan jeg nåes på mobilnr: 41 42 17 43.

Jan B.

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender