Langturer fra Son

17-12-11, 23:23
Imorgen, Søndag 18ende, er det en ny mulighet til å bli med på Nils Thorsens langtur! Tilbudet består av i utgangspunktet to løyper, én på 12 km og én på ca 17. Har man behov for å løpe kortere eller evnt. lengre kan man gjøre det.
Oppmøte er kl 14:05 fra lysløypekrysset i Son. Ideelt for alle som ikke har joggeavstand opp er å parkere på Grevlingen skole og jogge 2-3min fra parkering.

Gjennomsnitlig deltakerantall har vært på 4 personer, noe som vi gjerne vil øke.

Kortløypa går fra Son til Ødemørk, for så til Ishavets nordende - over åspartiet mellom Breimåsan og Kongeveien på en av Nils' stier for så å treffe ned på Kongeveien - Breimåsan-strekningen et par hundre meter øst for Kongeveien-krysset. Derifra går den tilbake til Son.

Langløypa går er:

Son - Kongeveien - Ødemørk - Kjerringbakk - Sandtaket - Nils egne sti til Skaran - Nils egne sti som krysser Furumo-stien og går videre til Ishavets vestende - følger Ishavet nordover og treffer på Breimåsan-stien - over kollepartiet mellom Kongeveien og Breimåsan for så å treffe på ca. i krysset og videre "hjemover" til Son.

Turen går i et rolig og behagelig tempo; store prosentandeler i pulssoner 1 og 2. (y1 og y2).

Videre anbefales turen sterkt ettersom den går på tørre trasséer og ofte i urørte strøk. Hvis været er fint kan turen betraktes som idyllisk.

Bli med da vel!

Skulle man være interessert i å løpe kortere er det bare å kutte der en ønsker, men man fortsetter da på egen hånd.

/Thomas

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender