Rapport fra URO-Kraakene

15-05-12, 12:56
Klubbens barn og unge har etter en intern navnekonkurranse fått det treffende navnet URO-Kraakene. Her kan du lese om deres deltakelse på samlinger og løp hittil denne våren.
Vi startet opp vårsesongen med samling på Rygge flystasjon 23. mars. Det ble masse styrketrening, hinderløype og ikke minst klatring i klatreveggen. 16 URO-Kraaker kom slitne og førnøyde hjem.

Vi fulgte opp opp med samling for 11 URO-Kraaker i forbindelse med Gimle 2-dagers 15. og 16. april. Etter lørdagens løp dro vi til Venåshytta. Der ble det pizza, ballspill og enda mere lek og moro til langt på kveld. Søndag bar det til skogs igjen. Enkelte måtte forsere både våte myrer, kronglete hogstfelt og haggelstorm, før vi vendte nesa hjemover etter en vellykket samling.
Resultater Gimle 2-dagers

Så var det tid for Norwegian Spring. Hele 15 URO-Kraaker stilte opp, fordelt på tre lag i stafetten: D11-12/D 13-16/H13-16 samt N-Åpen. På søndagen fullførte 11 stykker Sol-renningen.
Resultater stafetten
Resultater Vårspretten
Resultater Sol-renningen

Så var det tide for "vår eget" løp, Lørdagskjappen. 22 URO-Kraaker fikk prøve seg i skogen rundt Ringvoll skole. Noen bommer ble det for enkelte, men innsatsen kan man ikke klage på!
Resultater Lørdagskjappen

Noen løpere nøyde seg ikke med ett løp denne helgen, de tok seg også en tur til Smaaleneneløpet. Etter en lang, bratt innspurt på asfalt ble det lenge å vente for de som hadde gjort seg fortjent til premie. Men det fører jo til at man blir bedre kjent med løpere fra andre klubber mens man venter, og det er jo hyggelig!
Resultater Smaaleneneløpet

I Kvist-Kvaset 1. mai stilte vi for første gang på flere år med to lag i Ungdomsstafetten. Løpet ble en utfordring for flere URO-Kraaker siden de måtte løpe vanskeligere løyper enn vanlig. Men alle fullførte - flott innsats! Dessuten var det super innsats av de yngste som løp fellesstarten. Det gikk unna!
Resultater Kvist-Kvaset og fellesstarten

4. - 6. mai bar det utenlands. 10Mila er vårens største stafett, nesten 300 lag stilte til start i ungdomsklassen. Vi reiste avgårde med 5 URO-Kraaker. Det ble som vanlig en flott tur, med overnatting på hotell og i telt, mye å se på og spennende konkurranse. Vi endte opp på 173. plass, og det får vi være godt førnøyde med. Vi hadde et ungt og relativt uerfarent lag som allerede gleder seg til neste år!
Resultat 10Mila

Onsdag 9. mai reiste noen få til KM-Sprint i Fredrikstad. Flott innsats av alle de unge resulterte i 3. plass til Karoline og Johanne, 4. plass til Tuva og hederlig innsats av Alfred i den korteste løypa.
Resultater KM-Sprint

Denne rapporten avsluttes med Vårløpet som ble arrangert i Ski 13. mai. 11 URO-Kraaker fikk prøve seg på mellomdistanse i relativt flatt og raskt terreng. Fine premier i både N-åpen og småtroll blidgjorde de som syntes det var fryktelig langt å gå til arena.
Resultater Vårløpet

Dette ble en lang rapport. I tiden fremover har jeg som mål å skrive litt etter hvert løp/løpshelg. Dessuten skal ungdommene bygge opp sin egen blogg, der de kan legge inn bilder, artikler og kommentarer. Det gleder vi oss til!

Hilsen Henning B.C.