O-festivalen 2012

26-06-12, 09:58
Tusen takk til reiseleder Henning for en super tur til O-festivalen 2012. Rundt 30 mossinger hadde tatt turen og kjempet seg gjennom tungt og krevende fjellterreng på Beitostølen.
Fredag kveld løp noen av oss sprint i hytteområdet mellom Beitostølen sentrum og skistadionen.
Resultater

Resultater D15 - H16

Lørdag var det dukket for LANGdistanse. De lengste løypene hadde start oppepå 1060moh og fikk en fin tur opp på snaufjellet før løypa fortsatte nedover skrålia og gjennom tett buskas og åpne myrer. De kortere løypene hadde start i skiløypetraseene, men i konkurransen om å klarte flest høydemeter utfordret de de lengste løypene.
Resultater lørdag

Resultater D15 - H16

Lørdag ettermiddag gikk Lagkonkurransen av stabelen. På OK Moss lag løp Karoline, Aurora, Alfred, Tor Erling, Truls og Marius. De endte til slutt på en flott 15.plass av totalt 54 lag. De var også beste Østfold lag!

Lørdag kveld skulle sankt Hans feires, men når fjellværet viser seg fra sin "beste side", passet det perfekt med store, romslige leiligheter hvor vi kunne samles og holde oss tørre og varme. Vil få rette en STOR TAKK til Kristin m/hjelpere som lagde hjemmelaget pizza og salat til hele mossegjengen - den smakte utmerket og vi fikk fylt opp næringslagrene før søndagens løp.

Søndag bød arrangør på forkortet langdistanse, og i ungdomsklassen var det dukket for jaktstart.
Resultater søndag

Resultater D15 - H16


Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender