O-Festivalen med OK Moss

08-05-14, 00:44
Årets O-Festival er lagt til Norefjell 27. - 29 juni. Vi har reservert 14 dobbeltrom på sentralt hotell!
Det har vært stor pågang på overnattingsstedene. I utgangspunktet sto vi på en lengre venteliste, men vi er heldige: OK Moss har fått reservert 14 dobbeltrom på Quality Spa & Resort Norefjell. Hotellet er på arena lørdag og søndag; du kan altså gjøre deg klar på hotellrommet, løpe og ta en garantert varm og fortjent dusj direkte etter løpet. Dette må vel friste?

For å reservere rom fra fredag, innsjekking fra 16.00, til søndag, utsjekking inne 11.00 (en natt er dessverre ikke mulig), må du selv kontakte hotellet på mail: ann-karin.molund@choice.no innen 13.5.14. Husk å oppgi bookingnummeret som er: #57923, slik at de forstår at du er fra OK Moss.

Prisen for to personer i dobbeltrom med frokost og inngang Bøseter bad og trening er kr. 3200,- som betales ved avreise. Dersom det ønskes halvpensjon koster dette kr 4160,- for 2 personer i 2 netter. Det er også spa-muligheter. Eventuell avbestilling må skje senest innen 1 uke før ankomst. Avbestilling etter dette blir første natten belastet. Parkering skjer i hotellets garasje, med heis opp i resepsjonen.

Håper vi klarer å fylle opp rommene. Under fjorårets O-Festival var det over 40 deltakere fra OK Moss som hadde en super helg. Bli med i år, da vel!

Mvh.

Henning B. Carlsen,
frivillig hotellbestiller,
tlf. 45293210

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender