O-løp på gamle måten 19. juni.

17-06-14, 09:20
Nå er det på tide å starte de mentale forberedelsene til å løpe o-løp på gamle måten slik løpene forgikk da OK Moss ble stiftet i 1964....
Førstkommende torsdag fra kl 17 - 1830 blir det treningsløp fra Noreødegården, riktignok med dagens kart, men tryllekunstneren Harald Lundhaug har fjernet all grønn og gul farge, små steiner, hjelpekurver og høydepunkter, skrenter og utydelige stier.

Du vil få et meget lettlest kart i hånden uten inntegnede poster, men løper til starttrekanten og merker der av det første strekket. På 1. post tegner du inn så post nummer 2 osv.
På 60- 70 tallet festet man en liten rød fargeblyant på pekefingeren vha tape slik at man fikk nedtegnet neste post raskest mulig. Dette som et lite tips- FOR HUSK Å TA MED DEG (FARGE)BLYANT !!
EMIT-brikke hadde man ikke på 60-tallet, så denne gangen kan du la brikken ligge igjen hjemme.

Etter løpet står grillen som klubbleder Trond har fått fres på, klar til grilling av egne pølser eller hamburgere. Klubben spanderer både pølse- og hamburgerbrød i anledning jubileumsløpet.

Under grillingen foretas trekning av en elektrisk tannbørste blant alle de som har løpt og fullført, og som deltar under grillingen!!

VEL MØTT!!!!!

13.03.20Nordjysk 2-Dages 2020