UROkråkene desember 2014 - januar 2015

06-12-14, 21:32
Her er oversikten over hva som skjer de kommende ukene.

Tirsdagstreninger
Siste tirsdagstrening før jul er 9. desember. Første trening på nyåret blir 6. januar.

Torsdagstreninger
Den 8. januar starter vi opp med torsdagstrening og felles kveldsmat. Mer info kommer.

Desemberovernatting
Håper mange har lyst til å være med på desemberovernattinga 13.-14. desember på Noreødegården. Vi starter opp kl. 16.00 med trening ute. Foreldre som ønsker kan være med på treningsøkta. Deretter blir det middag, tid til lek og moro, og ikke minst "elaka paketet" og spøkelseshistorier. Søndag morgen serveres frokost og vi runder av med en uhøytidelig stafett. Regner med å avslutte ved 12-tiden søndag formiddag.

Ta med: løpstøy og sko til to økter, hodelykt og kompass, skiftetøy, håndkle, toalettsaker og sovepose. Husk også minst to gaver til "elaka paketet"; det kan være alt fra en pent innpakket vedkubbe, til en liten godtepose eller en leke du ikke har bruk for lenger men som andre kan bli glade for. Meld deg på her innen 12. desember.

Nyttårsløpet 31.12.14
Årets nyttårsløp har arena hjemme hos familien Bjørnerød. Påmelding og innbydelse kommer snart her.

Treningsløyper
Det blir en lang juleferie, men det er flere muligheter for å trene på kart. Følg med på hjemmesidens nyheter og bli gjerne med på torsdagslangtur (ca. 1.5 time) eller søndagstur (45min-1.5 time), se kalenderen.

Vinterkarusellen Sarpsborg-Fredrikstad-Moss
5 onsdager og en torsdag frem mot mars 2015 arrangeres Vinterkarusellen. Første løp er allerede onsdag 10.12. Les innbydelse og meld på her.

Askimlekene
En del av dere har vært med på onsdagstreningene i Askim de siste ukene. Alle UROkråker fra 10-17 år inviteres til Askimlekene som arrangeres søndag 18. januar. De som vil være med melder seg på her innen 10. januar.

Treningsdagbok
Dere som er i gang med å føre treningsdagbok må huske å planlegge og gjennomføre gode treningsøkter selv om det er få fellestreninger de kommende ukene.

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender