Vår og sommer for UROkråkene

08-02-15, 23:46
Her kommer diverse info, både om kommende uker og sommerferien. Legg spesielt merke til O-RINGEN BOENDE som kommer nederst.

AKTIVITETSKALENDEREN:
Vil bli oppdatert utover våren, med bl.a. spesifisering av oppmøtested tirsdager/torsdager, samt hvilke løp som er uttaksløp for Unionsmatchen og hvilke løp som gjelder i kampen om Skaukarenes krus. Her finner du kalenderen.

TIRSDAGER FREMOVER:
Vanlig trening på Son skole uke 7, ingen trening i uke 8 (vinterferie).
Deretter fortsetter vi på Son skole frem til påske. Etter påske blir det treninger rundt om i distriktet.

TORSDAGER FREMOVER:
Torsdag uke 7 er det IKKE intervalltrening på NØG. Vi drar heller til Vinterkarusellen i Fredrikstad, se her. Kjøring kan avtales på tirsdag. De to siste intervalltreningene blir dermed 26. februar og 5. mars.

LØP OG LEK:
Øyvind Løken har ansvaret for et rekrutteringsopplegg med oppstart på lokale skoler i uke 7. Torsdagene 19. og 26. februar kan de yngste UROkråkene som ønsker være med på Bytårnet skole. Torsdagene 19. og 26. mars kan alle som ønsker være med i Nesparken, slik at ferske nybegynnere får treffe oss andre som har holdt på en stund.

KLUBBTUR TIL NORDJYSK 2-DAGES, 12./13.-15. mars:
Informasjon og påmelding finner du her. Frist er 15.2.

MOROKULIEN, 3.-5. juli:
Vi kommer til å arrangere familietur til Morokulien 2-dagers i sommer også. Leilighetene er allerede reservert. Mer info kommer nærmere sommeren. Her kan du lese om stedet vi skal bo.

O-RINGEN BOENDE, 18.-24. juli:
Vi har bestilt et hus med 21 sengeplasser, les om stedet her. For å reservere plass må dere kontakte Henning på mail og oppgi hvem som skal være med så fort som mulig. Førstemann til mølla! Boende kommer på ca. kr. 1500,- pp. Her kan du lese om løpene.

Hilsen Henning
tlf. 45293210