HJELP!!!

02-09-15, 21:05
OK Moss har i siste liten blitt invitert og fått meldt seg på Aktivitetsdagen i Nesparken førstekommende lørdag (5.september). MEN vi trenger hjelp til gjennomføring av arrangemente!!!
Hensikten med å være med på aktivitetsdagen er å gi barn og voksne en positiv orienteringsopplevelse, og kanskje rekruttere et par medlemmer til OK Moss :)

Monica har tatt på seg ansvaret for arrangementet og ordner alle forberedelser. MEN jeg trenger hjelp til gjennomføringen!!!

Vi kjører samme opplegg som tidligere år med en o-løype på kart og en ekt-runde (+ muligens også Belgisk-O).

Oppgaven blir å gi barn og voksne en innføring i kartbruk, følge rundt på løypa + å informere dem om OK-Moss’ tilbud/aktiviteter.

Aktivitetsdagen varer fra kl. 10:00-14:00
Monica er på plass ca kl. 09:15.

All hjelp tas i mot med STOR TAKK! Alle bidrag fra 30 minutter til et par timer er til stor hjelp!

Og alle medlemmer kan bidra, unge som gamle! UROkråkene er spesielt velkomne og ønskes på plass hvis de har anledning :)

Husk å ta på deg klubbdrakt/jakka vår - vi er jo ambassadør for klubben vår :)

Du finner vår "stand" i krysset mellom gangveien som går opp til ulven og gangveien som går videre mot brua, under det store treet :)

Har du anledning til å stille opp, vær snill å si i fra til Monica (sms 99353890)
Håper ikke jeg blir stående der helt alene!

11.12.18Tirsdagstrening