25manna - Bli med oss på tur :)

19-09-15, 00:26
I tradisjon tro har OK Moss meldt på lag til verdens største breddestafett, 25manna. Det vil si at vi også i år trenger 25 løpsglade mossinger som vil være med til Sverige og Stockholm helgen 9-11.oktober – publikummere/heigagjengere er også velkomne med på tur :)
Opplegget blir som tidligere år:
Fredag:
Felles avreise med buss fra Moss ca. kl. 15:00.
Stopper for middag på veien.
Ankomst hotellet ca. kl 21-22.
Lørdag:
Felles avreise fra hotellet kl.07:30 – 1. og 2.etappe kjøres til samlingsplass med taxi tidligere.
Stafettstart kl.09:00! Stafetten går sin gang, alle løper sin etappe.
ALLE heier så mye og så ofte de kan på lagkameratene sine. ALLE heier siste mann i mål!!!
Bussen går tilbake til hotellet når sisteetappeløper er klar og gruppebildet er foreviget :)
I tradisjon tro blir det felles middag rundt kl.19-20.
Søndag:
Felles avreise fra hotellet ca. kl. 07:30.
Første start i 25manna-korten kl 09:30.
Alle som vil løper sitt løp, før vi setter kursen tilbake mot Moss.

Overnatting:
Vi skal bo på hotell begge nettene.

Bespisning:
Under bussturene til/fra Stockholm stopper vi for å spise på en veikro eller lignende.
Lørdag og søndag morgen spiser vi frokost på hotellet.
Lørdag kveld spiser vi middag sammen hele gjengen, mest sannsynlig på hotellet.
Matinntak utover dette må hver enkelt besørge selv. Det er mye og variert utvalg av både kald og varm mat i kiosken på samlingsplass :)

Egenandel:
Hver enkelt må betale for sin del av hotellrommet og for all bespisning.
Klubben dekke utgifter til bussen, påmeldingsavgifter og lignende.

Påmelding:
Ber om at alle som vet at de vil være med, melder seg på via interessepåmeldingen på hjemmesiden innen søndag 27.september. Husk å oppgi SI-brikkenummer ved påmelding, hvis du har egen SI-pinne.
Det er selvfølgelig lov å melde sin interesse etter fristen også, men vi trenger en viss oversikt over hvor mange vi blir fra Moss. Slik at vi i o-utvalget eventuelt har litt tid på oss til å skaffe flere løpere fra andre klubber om vi skulle trenge det, men det gjør vi vel ikke i år :)

25mannakorten
Søndag 12.oktober arrangeres 25mannakorten, et mellomdistanseløp, fra samme samlingsplass som 25manna-stafetten. Vi kommer også i år til å delta på dette løpet.
OBS! Dere må selv melde dere på til 25mannakorten, det gjøres via Eventor:

Påmeldingsfrist er onsdag 29.september kl.23:59.
Her kan man løpe i både vanlige klasser og direkteløyper.
Husk å skrive inn SI-brikkenummeret ditt hvis du har, ellers vil du bli tildelt en leiebrikke.

Håper dere også i år har lyst til å være med å løpe 25manna :)