OK Moss søker trener til sin ungdoms- og juniorgruppe NY søknadsfrist

17-12-15, 16:21
Vi søker en trener som vil skape et enda bedre trenings- og konkurransemiljø for ungdommene i OK Moss. Trener må ha orienterings- og trenerkompetanse, helst trener 2-kurs.
Orienteringsklubben Moss er en tradisjonsrik klubb med om lag 100 aktive medlemmer, og vi har de siste årene satset mye på rekruttering av yngre medlemmer. Det betyr at vi i dag har en barne- og ungdomsgruppe (UROkråkene) som består av ca. 30 løpere. I denne gruppa har vi flere lovende ungdommer fra 12-16 år, samt flere juniorer, enkelte av dem ønsker å satse på nasjonalt nivå kommende sesong. Denne gruppa utgjør 10-15 løpere.

Vi har to faste treningsdager, tirsdager med fokus på o-teknikk og torsdager med fokus på løp/ kapasitet. I sommersesongen (april-oktober) gjennomføres treningene på ulike kart i Moss og omegn. I vinterhalvåret (november-mars) trener vi fra en av byens skoler på tirsdager. Uteøkt med o-teknikk/løpetrening, deretter lek og styrketrening i gymsal. På torsdager trener vi fra klubbhytta vår, Noreødegården. Der løper vi først langtur/intervaller, og så avslutter vi treningen med felles kveldsmat i stua.

Vi har som målsetning å tilby UROkråkene:
• Gode treninger som er utfordrende og utviklende for den enkelte løper.
• Muligheten til å hevde seg på både krets- og nasjonalt nivå.
• Treningsopplegg og annen oppfølging som motiverer til videre satsning.

Vi har flere ressurspersoner i klubben som bidrar på treninger, løp, samlinger og turer, og som vil fortsette med det. I tillegg har vi egne ansvarspersoner som tar seg av klubbens nybegynnere/de yngste.

Vi ser for oss at treners arbeidsoppgaver vil bli:
• Planlegge og tilrettelegge for tirsdagstreninger og om mulig være tilstede.
• Oppfølgning av enkeltutøvere.
• Utforming av treningsplaner og oppfølging av unge løpere som ønsker å satse.
• Være til stede og følge opp den enkelte ungdom på større løp.

Jobben vil kunne la seg kombinere med studier eller egen satsing.
Klubben skal på treningsleir til Lisboa siste helg i januar. Klubben betaler turen for treneren.
Er dette interessant for deg? Ta kontakt med:

Leder av UROkråkene: Henning Bratland Carlsen, henning.b.c@hotmail.com, mob 45293210
Sportslig leder i OK Moss: Monica Meum Johansen, monicajo@hotmail.com, mob 99353890

Omfang, oppstart, varighet og godtgjørelse etter nærmere avtale.
Søknaden sendes til: henning.b.c@hotmail.com Søknadsfrist fredag 15. januar 2016

13.03.20Nordjysk 2-Dages 2020