Klar for en utfordring?

01-06-16, 10:08
Lørdag 18. juni arrangeres 3 toppsløpet på Jeløy for tredje gang med start og mål på Sølystranda, og er åpent for alle uavhengig om man vil gå, jogge eller løpe så fort man kan. Lyst til å være med?
Løpet arrangeres for tredje gang og er åpent for alle uavhengig om du vil gå, jogge eller løpe så fort du kan. Arrangørene ønsker å få vist fram løpe- og turmuligheter på Jeløya. Årets 3TL er 30 km og bruker omtrent samme trase som i fjor. Et parti med asfalt på Kippenesveien er erstattet med et stiparti langs sjøen fra Sjøhaug til Rosnes. Løpet bli derfor omtrent 3,5 km lenger enn sist år.

For ungdom og større barn tilbys 1TL (10 km) og for de aller minste tilbys ”Mini 1TL” (1 km). Her brukes samme traser som i fjor.

Løyper.
3TL: 30 kilometer som inkluderer stempling på Jeløytoppene; Rødsåsen, Bjørnåsen og Rambergåsen. Løypa går for det meste på sti eller grus/kjerrevei. Noen kortere partier går på asfalt. Asfaltpartiene utgjør til sammen noe i overkant av 2 kilometer.

1TL: Løypa følger 3TL til toppen av Rødsåsen. 1TL deltagerne stempler, vender og følger samme vei tilbake til Sølystranda. Løypa går kun på skogsbilvei og sti.

”Mini 1TL”: Barna løper en runde fra Sørlystranda på omtrent en kilometer.

Påmelding og deltakeravgift
Påmelding sendes på e-post til registrering3tl@outlook.com. Send navn, alder og ønsket distanse. Påmeldings- og betalingsfrist 11. juni.

Innbetaling av deltakeravgift betales til Shenpen Tibet Aid, 6011.08.31326. Merk betalingen ”Jeløya 2016” og navnet til den/de du betaler for.

Deltakere til 3TL betaler 200 kroner. Deltakere til ungdoms/barneløpet 1TL betaler 50 kroner. Mini 1TL, løpet for de aller minste er gratis.

Det er mulig å etteranmelde seg fra 08:30-09:30 på selve løpsdagen. Etteranmelding koster 300 kroner for 3TL, og 100 for 1TL. Deltageravgiften går uavkortet til Shenpen Tibet Aid.

Mer informasjon finner dere her.

Løypeprofil 3TL finner du her.

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender