7. plass i NM junior stafett

26-09-17, 00:25
Junior-jentene i NM stafett 2017
Karoline, Johanne og Aurora løp NM junior stafett i Orkanger søndag 24. september.
Karoline holdt god fart på 1. etappe. Selv med ett minutt bom kom hun inn kun 2,5 min. etter teten. Johanne fulgte opp med sikker løping på 2. etappe, noe som førte laget 5 plasser høyere opp. Aurora gjorde en solid jobb på siste etappe og tok igjen flere lag. Etter en spennende avslutning på stafetten (se GPS fra 3. etappe her) løp Aurora laget inn til en fantastisk 7. plass. GRATULERER MED INNSATSEN, ALLE TRE!!! Resultatene finner du her. Ser vi nærmere på hvem som løp på lagene som endte foran på resultatlista finner vi stort sett jenter som har løpt VM/EM inneværende sesong, mangedoble hovedløpsvinnere og toppen i Norgescupen. Så dette er en prestasjon jentene og resten av OK Moss skal være svært stolte av!!

11.12.18Tirsdagstrening