Göran Winblad - ny trener!

27-12-17, 14:39
For å styrke og sikre kvalitet i klubbens barne- og ungdomsarbeid kan vi nå presenterer Göran som trener i en deltidsstilling.
Etter å ha opplevd en sterk økning i barne- og ungdomsgruppa de siste årene har trenerressursene blitt nokså presset i klubben. Nye og fremadstormende o-løpere ser stadig dagens lys og tilveksten er stadig økende. I løpet av 2017 har vi hatt over 100 unike barn med på en eller flere treninger og på enkelttreninger har vi ved flere anledninger talt over 40 barn/ ungdom.

Göran Winblad skal nå være med på å stake ut kursen for morgendagens helter. Winblad har i flere år hatt treneransvar for ungdommer i Bergensområdet, og er dermed ikke fersk i rollen han nå skal besitte i Moss.

Winblad representerer Rehns BK i Bollnäs og er faktisk fortsatt aktiv på så høyt nivå at han er en del av det svenske o-landslaget.
Winblad tror det fint lar seg gjøre å kombinere egen satsing med trenerjobb i OK Moss: – Jeg har bosatt meg i Moss og mesteparten av treningen for min del vil nedlegges lokalt. Når jeg reiser på konkurranser, har vi en plan for det. Utøverne vil uansett bli godt ivaretatt, forteller den sympatiske svensken.
Winblad tok selv kontakt med klubben da han begynte å jobbe som fysioterapeut i Moss. Svensken, som nylig har gått over til ny jobb i det svenske o-forbundet, gleder seg til å bidra med sin kunnskap: – Det skal bli spennende å jobbe med de unge i OK Moss. Jeg håper at vi via tettere oppfølging av hver enkelt utøver skal få fram nye storløpere. Potensialet er helt klart til stede, forteller han.

Med ansettelsen av Winblad håper vi i OK Moss nå at det skal bli mulig å ta steget fult ut som orienteringsløper for dem som ønsker det: – Vi får inn en ressursperson som ser det hele med litt andre øyne, og det tror vi kan være lurt. Han er ung og fortsatt aktiv og vil helt sikkert bli et godt forbilde for våre unge, avslutter Henning B. Carls

Tilbake


Kalender

Egentrening Påmeldingsfrister

Ingen oppføringer i kalender