Hanne Wold er ny leder i OK Moss

18-03-18, 22:29
På årsmøtet 14. mars overtok Hanne Wold som leder av klubben, mens Tore Bjørnerød overtar vervet som sportslig leder.
Hanne er 43 år og lærer på Grevlingen skole i Son. Hun begynte sin orienteringskarriere på nybegynnerkurs i V/S sesongen 1984/85 og fikk sin debut på Lørdagskjappen i 1985.

Hanne forteller videre: Jeg var aktiv frem til ca 18 års alder, men jeg kan ikke si at jeg satset noe målrettet på resultater. Deltok på noen sporadiske løp og et par 5 dagars i studietiden, deretter var det en lang pause. Etter at min far introduserte yngstemann for sporten i 2013/14 ble mine døtre og jeg etterhvert mer aktive, og nå er jeg veldig glad for å ha gjennoppdaget min barndomssport. Jeg synes det er kjempegøy å løpe og å finne poster, og gleder meg til hvert løp. Jeg synes det var hyggelig å bli spurt om jeg kunne tenke meg å ta vervet som leder, og jeg gleder meg til å bidra til klubbens aktivteter.

20.11.19Tur-o-avslutning