PM er lagt ut og arena og terreng er klare for storinnrykk
08-04-14

PM er nå klart og vi oppfordrer alle til å lese gjennom dette før start.
Bilder fra terrenget
---------------------------------------------------------------
Foreløpig info
13-01-14

OK Moss ønsker velkommen til Lørdagskjappen lørdag 12. april 2014 fra IF Sikkerhetssenter ved Ringvoll i Hobøl kommune. Kartet er nytt i 2014 og det har ikke tidligere vært orienteringskart i dette området. Terrenget er typisk småkupert mosseterreng med stort sett god løpbarhet.

Fra parkering er det en meget barnevognvennlig vei til en kompakt, hovedsaklig asfaltert samlingsplass.

OK Moss arrangerer i år Unionsmatchen for 13-16-åringer og det er naturlig at kretsene legger ett av uttagningsløpene til Lørdagskjappen, da terrenget har mange fellestrekk med de terrenger løperne vil møte i Unionsmatchen. Løpsleder for årets Lørdagskjappen er Ingar Finstad som treffes på tlf. 901 18 260 etter kl. 17 og har mailadresse: kjappen@ok-moss.no
VEL MØTT!
---------------------------------------------------------------