OK Moss

Hvordan du registrerer strekktider og sluttider med EresultsLite

Før løpet:

 1. Gjør det samme med Navnedatabase for EresultsLite. Denne filen inneholder alle EMIT-brikkenumrene fra medlemsregisteret vårt. Denne filen kan du også lagre (f.eks. på skrivebordet ditt).
 2. Installer programmet EresultsLite på din PC. Programmet er gratis og du henter det fra nettstedet: http://www.oriento.fi/en/node/7

(Dersom det spørres etter program å åpne filen i, må man endre filnavnet ved å legge til .exe i filnavnet og dobbeltklikke på filen. Programmet vil da installeres.)

 1. Start programmet EresultsLite
 2. Klikk på symbolet «Løperregister» som er symbol nr. 4 fra høyre. I feltet «Last inn løpere» velges «Gammelt EResults Lite løperregister». Deretter velges filen «eresults-base.txt» som man lagret under 2). Legg inn OK Moss i feltet «Klubb» og trykk «Søk» for å kontrollere at overføringen av løperregisteret gikk bra.

Under løpet:

 1. Under løpet noterer du alle endringer av brikkenummer i forhold til navnedatabasen og all annen info som er relevant.
 2. Les av alle brikkene på en minitimerecorder etter målgang. Tider kan noteres på papir som en sikkerhetskopi.

Etter løpet:

 1. Start programmet EresultsLite
 2. Koble minitimerecorderen til USBporten på din PC.

Man må på forhånd installere en driver som gjør USB-porten i stand til å fungere som COM- port. Nødvendig driver ligger på en cd i MTR-kofferten eller last ned driver fra http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm

Bildet viser når alle løpernavnene er lagt inn og man er klar for å lagre resultatlister

 1. Les inn data fra minitimerecorderen i EresultsLite
  1. Man velger EMIT, MTR-enhet og COM-port i menyvalget «Innstillinger»
  2. Deretter klikker man på symbolet «Hent fra MTR» som er symbol nr. 4 fra venstre
 2. Gjør endringer for brikkenummer og navn. Man høyreklikker med musen på de felt man vil endre og legger inn korrekt tekst/verdi i feltet.
 3. Lag resultatfiler ved å sortere løpere etter beste tid og sortere løyper etter lengde. Deretter lagres resultatene (bruk html-format dersom det skal lagres på nettsidene våre). Det anbefales å lagre filene på skrivebordet for enkel gjenfinning når de skal lastes opp. Symboler for sortering av løpere, løyper og for resultatlagring befinner seg i midten av symbolrekken øverst.
 4. Legg resultatfilene ut på hjemmesiden ved å logge deg inn på http://www.ok-moss.no/him/redigering. (for brukernavn og passord: kontakt webmaster)

Velg «Treningsløp» fra menyen til venstre og registrer dato, løpsnavn og hent inn filer for resultater og strekktider. Klikk til slutt på feltet «Legg til treningsløp» og resultatene lastes opp til OK Moss' hjemmeside og legger seg automatisk inn på riktig sted i listen over treningsløp.

Bildet viser dialogen for opplasting av resultatfilene til hjemmesiden


Navigering

Klikk på lenkene for å navigere i wikien.