Knallstart på årets O-ringen! 2 etappeseiere på åpningsdagen.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 25. Jul 2022

Endelig ble det O-ringen igjen! OK Moss stiller med nesten 50 løpere i årets O-ringen som avholdes i Uppsala. Første og andre etappe går fra Arena Pattons Hage i naturreservatet Nåstens.

Alfred Bjørnerød (H18E)og Sondre Ladim (H18-2)  stod for dagens beste prestasjoner med hver sin etappeseiere. Begge fikk en unik medalje som seiersbevis  på O-ringens første dag.

Søstrene Mira og Tuva Fosser Lundsrud  løp også veldig godt i dag!, Tuva kapret 3.plassen i D13 og Mira falt rett utenfor pallen med en sterk 4.plass i D10.

Sebastian Blomfeldt Unnerud tok en meget god 7.plass i H18-2.

Aurora Gjølsø (NTNUI/OK MOSS) tok en knallsterk 2.plass i D21.

Etter dagens medaljesermoni feiret vi Alfred og Sondre med kake på O-ringen campingen.

Sondre vant i tillegg OK Moss sin "Kjappeste spurt" konkurranse og fikk utdelt en "styggfin" tights som må brukes i morgen.

Resultater:

Noen bilder (kommer  enda flere utover uken):

Oppsummering fra Sørlandsgaloppen

Postet av Orienteringsklubben Moss den 17. Jul 2022

OK Moss stilte med totalt 14 løpere i Sørlandsgaloppen, hvor 6 løpere fullførte alle 4 løp.

Løpene de første 2 dagene gikk hovedsakelig i tungløpt skråli terreng med få stier. Selv med start langt opp i terrenget ble det mange høydemeter som måtte klatres i sommervarmen før man kom i mål. Arrangøren hadde organisert med drikke muligheter både på start, underveis og mål som kom godt med.

På de to siste dagene var det mindre klatring og et veldig artig terreng med mange detaljer og mulighet å løpe raskt på stiene.

For sammenlagt resultater gratulerer vi Stein Koren med 3 plass i H85, Anders Rostveit Elmi med 6 plass i H13, Birk Breimo med 11 plass i H16 og Anita Rostveit med 16 plass i B Åpen 17-. Aron og Aisha Rostveit Elmi fullførte også alle løp i klasse 9-10.

Det ble også flere gode resultater på hvert av løpene med gull og bronse for Øyvind Løken og Henning Carlsen i A-mellom.

Detaljer finner man på Eventor.

Flere av klubbens medlemmer bodde i telt på Meløstranda camping. Veldig hyggelig for både barn og voksne med felles måltider, bading og seriøse kubb konkurranse.

Håper flere medlemmer blir med på Sørlandsgaloppen neste år som skal gå i Arendal området.

Se flere bilder i bildegalleriet Bilder.

Treningssamling (9-16 år)

Postet av Orienteringsklubben Moss den 14. Jul 2022

OK Moss tilbyr alle i Østfold orienteringskrets mellom 9-16 år en 2-dagers treningssamling i Mossemarka før skolestart. Trenerne disse dagene er juniorene i OK Moss. For aldergruppen 13-16 år tilbyr vi også overnatting.