Orienteringsklubben Moss

Velkommen til sprintløp fra Rygge ungdomsskole 16.01

Postet av Orienteringsklubben Moss den 15. Jan 2022

Velkommen til sprintløp på Bredsand i Rygge!

Vi tilbyr et touch free sprintløp med 5 løyper og mange poster. Løypeneo går stort sett i boligfelt men også parker/skoler og barnehager.

80% asfalt 20% annet. Fri start mellom kl.12.00-14.00.

NB! De fleste veier er isfri men noen veier er fremdeles veldig glatte, anbefaler piggsko om man skal løpe fort!

Oppmøte:

Rygge ungdomsskole

Parkering på gratis kommunal parkering ved skolen/Rådhuset. 100m å gå til samlingsplass.

Bredsand 1:4000 2m ekv.  2022

Tidtaking:

Emit Touch Free, vi har lånebrikker til de som ikke har egen brikke.

Postbeskrivelser:

Løse postbeskrivelser tilbys

Påmelding:

Påmelding gjøres her

Løyper (ca.lengde i luftlinje):

LøypeLengdeNivå
A-lang3,7kmA
A-mellom3,1kmA
A-kort
2kmA
C-løype1,3kmC
N-løype0,8kmN

Dagens intervalløkt - slitsomt og sosialt

Postet av Orienteringsklubben Moss den 13. Jan 2022

Torsdagsintervallene ruller videre!. Drøye 20 personer ble med på dagens intervalløkt.

Snøen var borte men den hadde blitt erstattet med noe isete føre på gangstien rundt Noretjern. Men det gikk fint! og alle kom seg igjennom økten med livet i behold.

Etter litt oppvarming var det dags for en liten uhøytidelig konkurranse med  "skiskyting" Dvs. snøballkasting og løping, førstemann i mål.  Tre treff + løperunde x2 måtte gjennomføres.

Dagens vinner ble Martin Malmstrøm, både treffsikker og rask.

Så var det dags for intervall, dagens intervalltema var 5 minutters terskelsintervaller x 4, med 2 minutters hvile. Deilig og slitsomt i en god kombinasjon.

Vi er en god gjeng med ungdommer og voksne som er med på  disse øktene.

Alle over 12 år kan bli med på  intervalltreningene. Tempoet tilpasset etter egen form og ønske. Fast oppmøte på Noreødegården kl.18.00 på torsdager, intervalltema varierer fra gang til gang, og info om økten finnes på hjemmesiden.

Bli med neste gang da vel! For en sosial og god trening med OK Moss.

Sprintløp på nytt kart på Bredsand 16.01

Postet av Orienteringsklubben Moss den 13. Jan 2022

Vi disker opp et nytt  touch free sprintløp på søndag. Denne gangen på et kart som er under utarbeidelse på Bredsand i gamle Rygge.

Fristart mellom 12.00-14.00.

Det blir 5 løyper å velge mellom,  distansen blir litt lenger enn vanlig sprint i de lengste løypene.

A-lang, A-mellom, A-kort, C og Nybegynner.

Start og mål blir på gamle Rygge Rådhus. Mer informasjon kommer på Lørdag.

Østfold vintercup løp #3 - Ødemørk

Postet av Orienteringsklubben Moss den 12. Jan 2022

61 løpere fant veien til Ødemørks mørke skoger. Vått og fortsatt mye snø i skogen stoppet ikke denne gjengen. Bra gjennomført alle sammen.

Gode resultater ble det også på hjemmebane.

Alfred Bjørnerød til topps i H17-21, Erika Lind Larsen vant D17-20 foran Frida Eisvang.

Anders Rostveit Elmi vant C-løypa og Trym Breimo kom på 3 plass.

Øyvind Løken tok en 2.plass i A-mellom, Tuva Lundsrud sikret også en  2.plass i B- løypa.

Birk Breimo ble nummer 3 i H16

Komplett resultater:

Se video fra starten

NordJysk 2-dages - Mars 2022

Postet av Orienteringsklubben Moss den 10. Jan 2022

Nordjysk 2-Dages , 10. – 13. mars 2022 avholdes i Skagen.
Fortrening i Bunken og nattløp i Ålbæk.  4 løp på 3 dager i fantastisk terreng.

I år skal vi bo på Lardal Fyrklit Feriecenter, Hirtshal og løpene vil gå av stabelen i Skagen
Som vanlig kan man reise nedover på torsdag ettermiddag slik at man får med seg fredagens fortrening og nattløp.
Vennligst meld dere på så fort dere er sikre på å reise slik at jeg kan reservere flere plasser ved behov.

Påmeldingsfrist : 01.02.2022

Innbydelse: Innbydelse_NordJysk_2022.pdf