Orienteringsklubben Moss

Orienteringsklubben Moss

Ny ukas løype 29.04-08.05

Postet av Orienteringsklubben Moss den 30. Apr 2021

I går hadde vi trening for juniorene på Brønnerødtjern. En konkurransepreget trening med 1 minutts startintervall og GPS tracking. Hyggelig at nesten alle juniorene dukket opp, samt noen av de yngre ungdomsløperne. Alle var enige om at det var gøy å løpe i nytt og ukjent terreng!


Brønnerødtjern kartet er under utarbeidelse i disse dager av Harald Lundhaug. Nordre del som ble benyttet i går er snart klart. Terrenget er veldig variert og litt ulikt våre andre terrenger i Mossedistriktet.


Det finnes tre A løyper å velge mellom:

6,5 km

4,1 km

3,2 km

Løypene går stort sett utenom hogstfelt i veldig fint og variert terreng!
I terrenget henger det postskjermer på 15x15 cm.

Kart ligger i garderoben på NØG eller kan skrives ut HER


Parkering ved båtslippet ved Dillingøy


Kart som viser start finnes her


Livelox


12 ungdommer stilte til start, samt en del foreldre. Deilig og uvant å høre lyden av startklokker igjen.


0 Kommentar

Treningsløp Våler Varde for klubbens medlemmer 1.mai

Postet av Orienteringsklubben Moss den 28. Apr 2021

Vi ønsker velkommen til treningsløp for klubbens medlemmer i Middagsåsen med langdistansepreg lørdag 1.mai.

Covid:

Alle fremmøtte må følge smittevernreglene i sin bosteds kommune. Ellers viser vi til NOF sin veileder for løp, se LINK.

NB! På grunn av Moss kommune og Vestby kommune fortsatt har regionale tiltak må vi dele treningsløpet i 3 startpuljer. 

Fremmøte: 

Middagsåsen skisenter i Våler, se KART.

Kart: 

Våler Varde, Målestokk 1:7500 og 1:10000, se løypeoversikt under. Ekv. 5 meter.

Starttid:

    - Kl. 10.30 til 11.30 Bosted i kommuner med nasjonale tiltak (ikke Moss og Vestby)

    - Kl. 12.00 til 13.00 Bosted Moss

    - Kl. 13.15 til 13.30 Bosted Vestby

Påmelding:

Påmelding ved oppmøte på arena. Fint om alle også kan melde seg på via vår nettside under Aktiviteter, slik at vi har oversikt over alle deltagere mtp karttrykk.

Til nye løpere:

Det vil være mulig å låne kompass og stemplingsbrikker. Vi vil tilby live GPS-sporing for de som ønsker å prøve seg alene. Det vil ikke være trenere tilgjengelige på dette treningsløpet til å følge nye løpere.

Stempling:

EMIT og resultatene kommer løpende i Brikkesys.

Løyper:

(noe justering av løpelengder kan skje før løpsdag)

Det er løse postbeskrivelser tilgjengelig ved påmelding.

Livelox:

Åpnes lørdag 1.mai kl. 17.00, se LiveLox

Arrangør: 

Fam. Lundsrud


3 Kommentarer

Ekstra juniortrening på torsdag kl.18.00

Postet av Orienteringsklubben Moss den 27. Apr 2021

Da vi har flyttet treningsløpet fra torsdag til lørdag 1 mai, ønsker vi å invitere junioren  + andre yngre A-nivå løpere (med foreldre) til en ekstra fellestrening på torsdag.

Treningen vil foregå på kartet som er under utarbeidelse ved Brønnerødtjern i Våler. Så dette blir første trening på dette kartet.

Det er laget 3 stk A-løyper med små 15cmX15cm skjermer. Følgende løypelengder tilbys:

6,5km

4,1km

3,2km


Påmeldingen skjer i kalenderen. (PS. De som allerede har sagt at de kommer er automatisk påmeldt.)


Det vil være konkurranse preg over treningen og man får se på kartet i det man starter.


Parkering ved båtslippet ved Dillingøy


Ca. 600m til start.


Løypene vil være tilgjengelige for øvrig medlemmer fra torsdag kveld og en uke frem i tid. Legger ut løypene her på torsdag:

LØYPER0 Kommentar

Treninger i uke 17

Postet av Orienteringsklubben Moss den 26. Apr 2021

Fra i dag har det kommet lettelser i restriksjonene i våre kommuner. Dette gjør at vi beveger oss i riktig retning mtp. å komme i gang med vårens treninger. Våler kommune er nå over på nasjonale retningslinjer mens  Moss og Vestby er flyttet over i tiltaksnivå 5b. Det vil si at det er lov med utendørstrening for barn og voksne i alle kommunene(med noen modifikasjoner). Disse tiltakene vil gjelde til og med 9 mai.

Det vil si at vi igjen kan arrangere våre tirsdagstreninger som normalt. Når det gjelder våre faste treningsløp på torsdager er det fortsatt litt utfordringer da man helst ikke skal blande voksne fra forskjellig kommuner på treningene.


Så derfor har vi bestemt følgende for denne uken:

- Tirsdagstrening 

Treningen går som normalt men flyttes til Våler. Denne vil finne sted på Varna Evangeliesenter på tirsdag kl.18.00-20.00

O-teknisk trening for alle nivåer. Påmelding i kalenderen.


- Torsdagstrening

NB! Vi flytter denne ukens torsdagstrening til lørdag 1 mai. Vi ønsker å gjennomføre et treningsløp i normal form med EKT brikke. Derfor bytter vi dag fra torsdag til lørdag for å kunne avholde treningen med mer tid mellom løperne. Vi kommer til å ha treningen på Våler Varde (fra Middagsåsen skisenter). Løypene på denne treningen vil ha et langdistanse preg, så de to lengste løypene vil være litt lengre enn normalt. Treningen vil bli gjennomført i henhold til NOF smittevernveileder.


Vi kommer til å dele opp løperne etter hvilken kommune man bor i slik at man ikke mikses på tvers av kommune. Det kommer mer info i løpet av uken i forhold til startgrupper. VIKTIG at man melder seg på i kalenderen (aktiviteten blir lagt ut i løpet av dagen). Løypene kommer sikkert til å henge ute noen dager så den kan også løpes som ukas løype.


- Ny ukas løype

Fra fredag kan man løpe en ny ukas løype med 3 forskjellige A-løyper i helt nytt terreng! Harald Lundhaug tegner i disse dager et nytt kart i Våler. Nærmere bestemt Brønnerødtjern (Rett ved Dillingøya). Vi har nå fått lov til å prøveløpe noe av terrenget på det nye kartet! Det vil være 3 løyper med A-nivå å velge mellom. Mer informasjon kommer i egen nyhetssak.


- FOKUS løp i Østfold 

Østfold o-krets har startet noe som heter FOKUS løp i Østfold. Så hver helg fremover vil det være løyper hengende ute som er ment til å stimulere aktivitet blant de yngre. Første arrangør ut er Indre Østfold. Løypene vil henge ute fra førstkommende helg 1-2 mai og frem til neste helg 8-9. mai. Her vil vi det være løyper for alle nivåer og også muligheten for voksne å delta. Løyper og påmelding finner man i Eventor.
0 Kommentar

Invitasjon til filminnspilling

Postet av Orienteringsklubben Moss den 23. Apr 2021

OK Moss har fått støtte fra Sparebank 1 til å lage en reklamefilm for OK Moss med hensikt å rekruttere ungdom til klubben og sporten. Profesjonell hjelp er hentet inn fra GW MEDIA og filmen vil være spekket med løpesekvenser i tøft terreng med musikk og slow motion.

Resultatet skal bli to filmer, en på 45 sekunder og en på 15 sekunder tilpasset sosiale media.

Til filmen trenger vi tre løpere i ungdomsskole alder for hovedrollene, to foreldre som statister og en «trener». Filmen avsluttes med en natt sekvens hvor flere urokråker skal være med.

Det blir ingen dialog. No cringe factor.

Innspillingsdagen er onsdag 5. eller fredag 7. mai (avhengig av vær).

Tidspunkter:

                To voksne: 18:00 – 18:30

                Tre O-løpere: 18:00 – 22:30

                Trener: 22:00 - 22:30

                Urokråker: 22:00-22:30

Innspillingssted: Ødemørk

Meld dere interesse her eller på e-post til prosjektansvarlig Thomas Roskifte (thomas.roskifte@gmail.com) innen mandag 26. april. 


0 Kommentar

To ekstra treningsmuligheter denne helgen

Postet av Orienteringsklubben Moss den 23. Apr 2021

Sprintsløyfer i Nesparken

Anders Rostveit har laget et opplegg med N og C sløyfer i Nesparken ( 11 sløyfer). Disse kan man løpe mellom kl.19.00-20.00 i dag fredag 23.04. Påmelding gjøres i idretten online appen. Fint at man melder seg på både mtp smittesporing og for å ha nok kart.Sprintorientering på Krapfoss

Det norske landslaget i orientering skal ha sprinttrening på Krapfoss skole på Søndag 25.4. Henning holder i arrangement og tilbyr våre løpere å løpe løypene før landslaget skal trene. 

Det vil være to løyper 3,4km og 3,9km. Start mellom 15.00 og 15.30. Påmelding i kalenderen. Ingen tidtaking.0 Kommentar

Treningsløp med selftiming fra Skihytta

Postet av Orienteringsklubben Moss den 22. Apr 2021

Nytt treningsløp med selftiming er klart fra Skihytta i dag fra kl.17.30. Postene vil henge ute fra i dag og  til og med mandag 26 april. Parkering kan forgå på Skihytta.

Avlesning av brikke vil foregå fra damegarderoben i underetasjen på Skihytta. Det er kodelås på døren med samme kode som vi bruker på garderobebygget på NØG ( takk til Øystein Olsen). Ta kontakt med Erik Jakobsen 92039377 om du trenger koden.

Oppfordrer alle urokråker m/foreldre til å komme å løpe løypene i dag mellom kl.17.30-19.00 slik at man kan få litt konkurransefølelse.

Alle andre kan løpe etter kl.19 og frem til og med mandag 26. april.


Det er laget 5 løyper fra Skihytta. Kart vil bli lagt i garderoben på Skihytta. Eller så kan man printe ut løyper herfra:

LØYPER

LøypeLengdeMålestokkPoster
Nybegynner1,6km1:75007
C-Løype1,9km1:75008
A/B - kort3km1:75009
A-Mellom3,9km1:750011
A-lang5,4km1:7500 og 1:1000018

Viktig at man leser instruksen under nøye, spesielt om man skal løype med tidtaking. Erfaring fra forrige trening er at folk melder seg på uten brikke eller i feil løype. Gjør man dette, får man ikke tid på løpet sitt. Skal du bruke lånebrikke kan du ikke melde deg på, på forhånd. Da må påmelding skje via mobiltelefonen når du har lånebrikken i hånden på Skihytta.Instruks for tidtakingen

VIKTIG!!! ALLE SOM BRUKER LØYPENE SKAL VÆRE FRISKE OG SYMPTOMFRIE.

Alle som ønsker å løpe med tid er nødt til å melde seg på treningen på forhånd. Dette gjøres her:

PÅMELDING

Brikkenummer må legges inn der hvor det står «Transponder» og riktig løype må velges.

Man må vite brikkenummeret sitt ved påmelding, ellers får man ikke tid.

Har man ikke brikke, vil det være noen få lånebrikker på Skihytta. Bruker man lånebrikke må man melde seg på via sin egen mobil før man løper fra Skihytta. Dvs. at man ikke kan melde seg på før man har brikkenummeret på lånebrikken.


1. Oppmøte på Skihytta når man ønsker å løpe løypa i perioden 22.04-26.4.

2. Ved ankomst Skihytta må man sprite hender og brikke. Håndsprit finnes utenfor Skihytta.

3. Hent kartet til løypen du skal løpe inne på Skihytta. Løp til start.

4. Ved start nuller man brikken og løper valgt løype.5. I mål stempler man på målposten med kode 90.

6. Sprite hender og brikke , gå inn i på Skihytta og les av brikken på 250 avleseren.

7. Resultater lastes opp automatisk og finnes her:

RESULTATER


Lånebrikker:

8. Har man brukt lånebrikke så skal brikken sprites og legges i boksen markert med "brukte brikker". Disse kan ikke benyttes igjen i samme løp.


Livelox finner man her:

Livelox


Nb!

N -løypen vil bli berørt av et lite parti med utydelig sti. Dette er i starten av strekk 3 til 4.


A-løyper; 

Det har tilkommet noen nye stier (korona tråkk) som ikke er med på kartet. 

Ellers går mye av løypene i en del av Mossemarka vi svært sjelden benytter. Så her er det ikke så mange som er lommekjent.


Lykke til i skogen

mvh. Erik0 Kommentar

Selftiming treningsløp/ukas løype fra Skihytta

Postet av Orienteringsklubben Moss den 21. Apr 2021

Det blir igjen mulighet for tidtaking på denne ukens selftiming treningsløp. Denne gangen vil treningen gå fra Skihytta.

Mer detaljert informasjon kommer i løpet av morgendagen når løypene er hengt ut.

Oppfordrer igjen alle urokråker opptil 20 år å møte opp i morgen mellom 17.30-19.00 og løpe løypene som et treningsløp.

Alle andre kan løpe løypene fra i morgen 19.00 til mandag 26 april.


0 Kommentar

Nytt ZippiGo opplegg på Åvangen skole og på Kirkebygden skole

Postet av Orienteringsklubben Moss den 21. Apr 2021

På tirsdagens trening fikk flere av våre yngste urokråker prøve seg på et nytt opplegg fra NOF.  Orientering med mobiltelefonen via nettsiden www.zippygo.no

Opplegget er fortsatt mulig å teste om det er noen som har lyst til å prøve. Det finnes et opplegg på Kirkebygden skole i Våler og et opplegg på Åvangen skole i Moss.

Instruks for å teste ut opplegget:

Gå inn på www.zippygo.no og trykk på velg etter avstand, så kommer det opp 2 løyper på Åvangen og 2 løyper på Kirkebygden. Postene kan bare "poppes" en gang per enhet (mobil, nettbrett) Hvis man har nett i skolegården fungerer alt av seg selv, har man ikke nett må man starte opp løypa når man er på nett og om ønskelig levere svar på kvisspørsmålene når man er tilbake på nett. Løypene er åpne frem tom tirsdag 27.4. Har man spørsmål eller tilbakemelding på opplegget, så kan de rettes til Henning Bratland Carlsen 452 93 2100 Kommentar

Ny stolpeområder har blitt sluppet! Larkollen - Engholmen og Son - Store Brevik

Postet av Orienteringsklubben Moss den 18. Apr 2021

Endelig har stolpejakten kommet til Larkollen og Son! Larkollen kan friste med 50 stolper lang kyst, i skog og boligfelt! Son har 51 stolper fordelt på Son sentrum og Store Brevik.

Per dags dato har stolpejakten i regi av OK Moss snart 8 000 brukere og det har resultert i 411 102 stolpebesøk!


0 Kommentar

Selftiming treningsløp/ukas løype fra NØG

Postet av Orienteringsklubben Moss den 15. Apr 2021

Vi har nå mottatt self timingsenheten fra EMIT. Det blir derfor mulighet å løype ukas løype med tidtaking fra i kveld kl.17.00 til og med tirsdag 20.4.


Det er laget 5 løyper fra Noreødegården. Kart vil bli lagt i garderobebygget. Eller så kan man printe ut løyper herfra:

LØYPER


Nybegynner løype - 1,4 km (Det vil kun være mulig med tidtaking i denne løypen torsdag 15.04 mellom 17-19 da stemplingsenhetene tas inn)

C- løype 1,8 km

A/B -Kort 3 km

A- Mellom 3,9 km

A- Lang 5,2 km


Instruks for tidtakingen

VIKTIG!!! ALLE SOM BRUKER LØYPENE SKAL VÆRE FRISKE OG SYMPTOMFRIE.

Alle som ønsker å løpe med tid er nødt til å melde seg på treningen på forhånd. Dette gjøres her:

PÅMELDING

Brikkenummer må legges inn der hvor det står «Transponder» og løype må velges.

Man må vite brikkenummeret sitt ved påmelding, ellers får man ikke tid.

Har man ikke brikke, vil det være noen få lånebrikker på NØG. Bruker man lånebrikke må man melde seg på via sin egen mobil før man løper fra garderobebygget. Dvs. at man ikke kan melde seg på før man har brikkenummeret på lånebrikken.


1. Oppmøte på NØG når man ønsker å løpe løypa i perioden 15.04-20.4.

2. Ved ankomst garderobebygget må man sprite hender og brikke. Håndsprit finnes utenfor garderobebygget.

3. Hent kartet til løypen du skal løpe. Løp til start.

4. Ved start nuller man brikken og løper løypa.5. I mål stempler man på målposten med kode 90.

6. Sprite hender og brikke , gå inn i garderoben og les av brikken på 250 avleseren.

7. Resultater lastes opp automatisk og finnes her:

RESULTATER


Lånebrikker:

8. Har man brukt lånebrikke så skal brikken sprites og legges i boksen markert med "brukte brikker". Disse kan ikke benyttes igjen i samme løp.


Livelox

Nb!

Angående løypene, så ble de laget på "sparket" da vi brått byttet terreng for å bruke selftiming løsningen. Ved uthenging av poster ble det også oppdaget et stort nytt hogstfelt i skogen hvor løypene skulle gå. Derfor ble alle A-løypene endret samtidig med utsetting av poster.  Mossemarka rundt Noreødegården har dessverre blitt utsatt for veldig mye skogbruk den siste tiden, så det er vanskelig å finne gode traseer for løypene. Men jeg har prøv så langt det har latt seg gjøre på kort varsel.


Lykke til i skogen

mvh. Erik


7 Kommentarer

Orientering på mobiltelefonen

Postet av Orienteringsklubben Moss den 15. Apr 2021

På tirsdagens trening fikk flere av våre yngste urokråker prøve seg på et nytt opplegg fra NOF.  Orientering med mobiltelefonen via nettsiden www.zippygo.no

Opplegget er fortsatt mulig å teste om det er noen som har lyst til å prøve. Det finnes et opplegg på Våk skole i Våler og et opplegg på Ekholt skole i Moss.

Instruks for å teste ut opplegget:

Gå inn på www.zippygo.no og trykk på velg etter avstand, så kommer det opp 2 løyper på Ekholt og 2 løyper på Våk. Postene kan bare "poppes" en gang per enhet (mobil, nettbrett) Hvis man har nett i skolegården fungerer alt av seg selv, har man ikke nett må man starte opp løypa når man er på nett og om ønskelig levere svar på kvisspørsmålene når man er tilbake på nett. Løypene er åpne frem tom tirsdag 20.4. Har man spørsmål eller tilbakemelding på opplegget, så kan de rettes til Henning Bratland Carlsen 452 93 210


0 Kommentar

Ny info om treningsløp - ENDRING

Postet av Orienteringsklubben Moss den 14. Apr 2021

Det blir endring i vår plan om ukas løype fremover.  De to ukas løype som vi annonserte på mandag (Ødemørk/Våler Varde) vil bli flyttet til et annet terreng. Årsaken til dette er at vi ønsker å prøve å få til tidtaking med brikke på disse løypene (for å få en mer høytidelig  "treningsløp" følelse).

Vi har bestilt en Selftiming enhet fra EMIT som gjør at vi kan ha tidtaking uten personell til stedet. Det vil si at vi oppgraderer ukas løype på torsdager til et "løp når du vil løype" med tidtaking og resultatliste. 

Denne enheten ankommer mest sannsynlig en gang på torsdag. Så da får vi se om vi klarer å ha løyper og enheten klar til bruk allerede fra torsdag kl.17. ( Om vi ikke får enheten i morgen så utsettes løypa med en dag). 

Mer info om ukas løype og instruks for tidtaking kommer så fort vi har enheten i hus. Vi informerer på hjemmesiden.

Første ukas løype med tidtaking denne uken kommer i alle fall til å gå fra NØG, kart vil finnes i garderobebygget og avlesning av brikken vil foregå der. Løypene vil da henge ute i flere dager slik at man selv kan velge når man vil løpe.

For urokråkene

Da barn og unge under 20 år har lov å trene sammen. Ønsker vi i klubben å legge til rette for at urokråkene kan få et sosialt møtepunkt og møtes som et normalt treningsløp.

Vi vil lage to tidspunkter hvor urokråkene kan møtes i sine respektive kohortgrupper etter kommune ( Moss og Våler/Vestby/Askim). 

Dette vil vi gjøre fra neste uke da denne torsdagen er litt usikker mtp. oppstart.


Viktig info om N-løyper

Nybegynner løypa vil ikke kunne henge ute i flere dager. Disse  løypene vil gå i stinettet og sannsynligheten for at postenhetene vil bli borte er stor. Så N -løypene vil kun henge ute på et angitt tidspunkt på torsdagene. Mer info vil bli gitt.
0 Kommentar

SPOND appen avvikles

Postet av Orienteringsklubben Moss den 14. Apr 2021


Nå som vi har nye nettsider med påmeldingsfunksjon vil SPOND appen avvikles. SPOND avvikles som kommunikasjonskanal og påmeldingsfunksjon for klubben. Alle fremtidige arrangement vil bli lagt ut i kalenderen på våre hjemmesider. Påmelding til klubbens arrangementer og treninger vil foregå via hjemmesiden. De som ønsker å bruke appen Idretten online kan også gjøre det da den kun speiler våre hjemmesider.0 Kommentar

Treningsløp fremover

Postet av Orienteringsklubben Moss den 12. Apr 2021

Vi skulle egentlig ha kommet i gang med våre faste treningsløp nå. Men igjen setter covid-19 reglementet en stopper for disse treningene i de neste to ukene. Da vi ønsker aktivitet i klubben vil vi tilby ukas løype inntil videre. Her vil vi tilby de normale treningsløpløypene dere er vant med.  Denne uken vil løypene henge ute på Ødemørk og i neste uke vil løypene gå fra Våler Varde.


Vi håper at dette blir en kortvarig løsning og at vi kan komme tilbake med normale treningsløp så fort det er mulig!

Terminlisten for treningsløp vil bli publisert så fort vi vet når vi kan avholde normale treningsløp med tidtaking. Da må man selv gå inn å se når man er arrangør. Passer ikke oppsatt dato må man bytte intern med et annet klubbmedlem.


0 Kommentar

I morgen blir det nesten normale tirsdagstreninger igjen! JIPPI

Postet av Orienteringsklubben Moss den 12. Apr 2021

På grunn av de gjeldene reglene i Moss kommune er vi nødt til å dele vår trening for barne/ungdomsgruppen etter bosted. Utrolig kjedelig at vi ikke kan samle alle som på en normal trening. Den nest beste løsningen vi får til er å dele gruppen i to. Derfor blir det 2 treninger på ulike steder til samme tid.

VÅLER/VESTBY/ASKIM

Det blir trening fra VÅK skole for alle urokråker som bor i Våler/Vestby og Askim. Vi tilbyr et opplegg for nybegynnere, C-løpere og A/B-løpere.


MOSS

Det blir trening fra Ekholt skole for alle urokråker som bor i Moss. Vi tilbyr et opplegg for nybegynnere, C-løpere og A/B-løpere.Viktig at alle melder seg på riktig opplegget i kalenderen.

Henning har laget et nytt opplegg som skal testet ut på alle N og C løpere. Göran lager opplegg for A/B løperne.

Nb! Alle N og C løpere som har en mobiltelefon bør få lov til å ta med den på treningen da den kan benyttes på opplegget til Henning, de som ikke kan har vi et alternativ for.


Treningen er som vanlig kl.18.00 til ca. kl.20.00. Treningen er åpent for alle barn og unge under 20år.


Vi håper at denne løsningen blir kortvarig og at vi kan starte med normale treninger fra 27 april.

0 Kommentar

Ukas løype uke 15-17 Trollhetta (mellom)

Postet av Orienteringsklubben Moss den 10. Apr 2021

Ny ukas løype henger ute. Postene vil henge ute til og med uke 17.

Parkering: Parkeringsplass langs Mørkveien er markert på orienteringskart. Link Google Maps: PARKERING. 

Postmarkering: Små skjermer (16 cm * 16 cm). Skjermene har refleks for de som ønsker en nattøkt.

Følgende løyper tilbys:

  • A- lang (4,7 km)
  • A- kort (3,4 km)

Løypene kan lastes ned og printes ut fra følgende område KART.

Kart er printet og tilgjengelig på NØG.

NB! Husk at du må logge deg på nettsiden, som medlem, for å ha tilgang til kart.

Spørsmål: Ta kontakt med Egon Lundsrud


Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/60828/Trollhetta-ukas-loype-15-16


4 Kommentarer

Husk å bestille klubbtøy før fristen som går ut i morgen søndag.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 10. Apr 2021

Dette er bare en påminnelse om at Trimtexportalen stenger ved midnatt i morgen. Så ønsker man å bestille klubbtøy til kommende sesong må det gjøres i dag eller i morgen! Instrukser på hvordan man bestiller finner man i tidligere nyhetssak.


0 Kommentar

To stolpejaktområder slippes i Våler kommune i morgen 8. april

Postet av Orienteringsklubben Moss den 7. Apr 2021

Nå er det dags for stolpejakt i Våler kommune. Kartene Sperrebotn og Svinndal slippes med 69 stolper i morgen 8. april.

39 stolper på Sperrebotn og 30 stolper i Svinndal. Mange røde stolper på disse kartene.


Mer informasjon finner man her:

Stolpejakt i Våler kommune


Lykke til


0 Kommentar

Påskeløypene på Augerød henger ute til 11 april

Postet av Orienteringsklubben Moss den 7. Apr 2021

Det har kommet flere ønsker om at løypene på Augerød kan henge ute litt til. Så da forlenger vi tilbudet med 5 dager.


0 Kommentar

O-intervaller ved Molbekktjern 06.04-12.04

Postet av Orienteringsklubben Moss den 6. Apr 2021

Nytt treningsopplegg på Molbekktjern. Opplegget henger ute til og med mandag 12 april. 

Denne gangen er det O-intervaller med følgende løyper:


A- 4,6km

C-2,6km

N- 1,7kmParkering:

https://goo.gl/maps/t9S3wgpFb6m1qs697


Livelox:

https://www.livelox.com/Events/Show/60601/O-intervaller-MolbekketjernKart finnes på NØG, eller kan lastes ned her:

O-intervaller Molbekktjern 


Ønsker man en mer sosial trening så avtal oppmøte med en treningskompis!


0 Kommentar

Digital styrketrening tirsdag kl. 19.00

Postet av Orienteringsklubben Moss den 5. Apr 2021

I morgen blir det en ny digital styrkeøkt via Zoom. Vi var rundt 25-30 personer som var med på forrige økt og det fungerte svært bra. Aldersspennet på deltagerne var fra 5år til 75år! Oppfordrer enda flere å bli med denne gangen. 

Man trenger ikke noe utstyr, men det kan være lurt men et underlaget.


Lenke: 

https://us05web.zoom.us/j/82600053823?pwd=Q1ZFL2gxUm5RSHBJNFlqbnVRSFZKZz09


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline