Orienteringsklubben Moss

Orienteringsklubben Moss

NM natt 24.09

Postet av Orienteringsklubben Moss den 26. Sep 2021

Årets NM natt ble løpt i Oslo, nærmere bestemt Lillomarka arena. Lillomarka OL var arrangør. OK Moss stilte med 4 juniorløpere i D/H 17-18 klassene.

Alfred Bjørnerød løp best av våre løpere med en 7. plass av 46 løpere.  Julie Sophie Wold ble vår beste dameløper med en 29. plass av 39 løpere. Sondre Ladim ble nr. 36 og Frida Hovgaard Eisvang ble nr 32.

Komplett resultatliste:

https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=13711&groupBy=EventClass

0 Kommentar

Gode muligheter for kompetanseheving i klubben høsten 2021! KOMPETANSEHELG + TRENERKURS + KARTTEGNERKURS

Postet av Orienteringsklubben Moss den 26. Sep 2021

O-sesongen er på hell og kun  noen få tradisjonelle langløp gjenstår i årets sesong. Etter disse løpene går vår sport inn i dvalemodus og vi starter forberedelsene mot neste års sesong. 

I den forbindelse har OK MOSS tatt kontakt med NOF for å få på plass et par kurs utover høsten for å styrke vår organisasjon og heve vår kompetanse. Vi har nå fått på plass et Trener 1 kurs og et Karttegner kurs, og begge kursene vil bli avholdt i Moss på NØG.

Dermed blir det hele 3 helger med muligheten til å heve vår kompetanse i høst/vinter!


30.-31. oktober KOMPETANSEHELG på Gardermoen i regi av NOF 

Norsk Orientering inviterer til en helg med inspirasjon, erfaringsutveksling og faglig påfyll der vi skal styrke våre felles mål om økt aktivitet og utvikling innen orientering.

Vi ser fram til å kunne møtes igjen på Quality Airport Hotel, Gardermoen, lørdag og søndag 30.-31. oktober.    

Vi lover et rikholdig og variert program med seminar og kurs om:  

Arrangementsutvikling

Trener- og utøverutvikling

Klubbutvikling

Turorientering

Skoleorientering

  

Målgruppe er:

Ungdom og voksne

Nye og erfarne som er glad i orientering


Er du interessert ta kontakt med Morten Breimo eller Erik Rytter Jakobsen. Vi ønsker mange deltagere, men vi må koordinere slik at vi får med oss flest mulig kurs.


Påmelding:

Eventor - Aktivitet: Kompetansehelg 30.- 31. oktober 2021, Gardermoen (orientering.no)

 Mer info:

http://www.orientering.no/media/filer_public/40/8e/408eeff8-2fdc-4e72-87af-03b58fcc410d/flyveblad_kompetansehelg_nof_juni_2021.pdf6.-7. november TRENER 1 kurs (del 1) i Moss ved Sven Sondre Frøshaug

Vi opplever økt aktivitet og flere yngre barn på våre treninger. For å møte trykket med nye rekrutter trenger vi flere foreldre/medlemmer/juniorer som kan bistå på enkelte treninger. Om vi får et større trenerteam blir det lettere for oss å organisere og gjennomføre våre treninger.  I dag er det mange som allerede bidrar på treningene i ulik form. Så med dette enkle kurset vil flere føle seg mer komfortable i å steppe opp som vikar eller støttespiller på treningene. Kompetansehevingen vil forhåpentligvis kun bidra til å holde på og få inn enda flere nye rekrutter. OK Moss dekker kursavgiften for klubbens deltagere. Dette kurset kan også være fint for en junior som har lyst til å utforske muligheten for å bli trener innen o-sporten.

Påmelding:

Eventor - Aktivitet: Trener 1 kurs, Moss , DEL 1, 6.-7. nov. 2021 (orientering.no)

Mer info:

innbydelse_trener_1_kurs_moss_2021_22.pdf (orientering.no)

 


4.-5. desember KARTTEGNER kurs i Moss ved Ida Vår Kierulf Meyer

Vi ønsker også å styrke vår kompetanse på tegning av kart. Klubben har noen virkelig dyktige karttegnere men vi ønsker nå å tilby muligheten til at flere kan få lære seg å tegne kart. Så kanskje vi engang i fremtiden har enda flere gode karttegnere i klubben. Kurset passer for deg som er interessert i å lære å tegne kart, og til deg som har litt erfaring fra før. Kurset vil spesielt ta for seg tegning og revidering av skogskart.  En del av våre ungdommer som tidligere har tegnet skolegårdskart vil kunne bruke dette kurset som en del 2 for å komme videre med karttegningen.

OK Moss dekker kursavgiften for klubbens deltagere.

Påmelding: 

https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4216

Mer info

http://www.orientering.no/media/filer_public/0d/f8/0df88f0f-e86a-4b95-bde4-28e8570ff698/kurs_i_synfaring_og_karttegning.pdf0 Kommentar

Ungdomsseriens FINALELØP - OK MOSS

Postet av Orienteringsklubben Moss den 25. Sep 2021

Det ble en fin og verdig ramme på ungdomsseriens finaleløp fra Ramberg skole i dag.  OK Moss var arrangør og værgudene ga oss nydelig solskinn!

Løpet ble arrangert som en mellomdistanse på det nytegnede kartet Bergersborg - Orkerød Hageby. Det ble en kupert og slitsom finale for våre eldste ungdommer.

140 barn og ungdommer deltok totalt, og OK Moss stilte med 43 løpere. OK Moss laget en fin avslutning på ungdomsserien med å grille over 200 hamburgere. Endelig kan vi arrangere normale orienteringsløp igjen!

Det ble også delt ut sammenlagtpremier for ungdomsserien på denne finalen. OK Moss kapret flere individuelle pallplasseringer og 2 sammenlagt seire.


OK Moss vant sammenlagt pokaler for våre prestasjoner i klassene D/H9-10 og D/H13-14! 2 nye pokaler til premieskapet på NØG!


Individuelle sammenlagt plasseringer:

1. plass til Tuva Lundsrud Fosser i D11-12

2.plass til Emma Aune Rytter Jakobsen i D13-14

2.plass til Erika Lind-Larsen i D15-16

2.plass til Frida Eisvang Hovgaard i D17-20

3.plass til Anders Elmi Rostveit i H11-12

3.plass til Anders Eisvang Hovgaard i H13-14

Delt 3.plass til Sofie Holm Nedrebø i D13-14


Komplett resultatliste fra dagens løp:

https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=13930&groupBy=EventClass0 Kommentar

Velkommen til treningsløp ved Brønnerødtjern (ved Dillingøya) 23.09

Postet av Orienteringsklubben Moss den 22. Sep 2021

Velkommen til treningsløp ved Brønnerødtjern i Våler. Her blir det fine løyper på nytt kart i nydelig Vålerterreng!

Oppmøte på båtslippet tvers ovenfor Dillingøya: https://goo.gl/maps/mXtZ6R19MU29P44n8

Parkering ved båtslippet eller litt lenger sør ved badeplassen (300m)Fristart mellom 17.00-18.00.     200m til start.


Løyper:

LøypeLengdePoster
Nybegynner2km6
C-løype2,2km6
A/B-løype2,8km7
A-kort3,6km8
A-lang5,4km10


Livelox - Arrangement: Trening 23.09.21 

Resultater: https://brikkesys.no/result.php?id=4360
0 Kommentar

KM nattorientering

Postet av Orienteringsklubben Moss den 22. Sep 2021

I går var det KM i nattorientering ved Varteig skole. Varteig IL var selvsagt arrangør. OK Moss stilte med 16 løpere, og fikk flere nye kretsmestere og medaljører. I D17-20 ble Frida Hovgaard Eisvang kretsmester, det samme ble Egon Lundsrud i H40 og Tonje Holm i D50!!

Emma Aune Rytter Jakobsen og Sofie Nedrebø Holm kapret 2. plass og sølvmedaljen i D13-14 par. Sølvmedalje fikk også Anders Hovgaard Eisvang i H13-14 og Alfred Bjørnerød i H17-20. Gratulerer så mye.


Kretsmester Tonje HolmSølvjentene i midten Emma og Sofie

Komplett resultatliste: 

 

 

0 Kommentar

OK Moss vinner av klubb KM stafett 2021

Postet av Orienteringsklubben Moss den 18. Sep 2021

OK Moss tok hjem vandrepokalen for andre året på rad! Vi stilte med 16 klubblag som utgjør 48 løpere, samt at vi hadde med 7 løpere i den individuelle nybegynnerklassen.

Dermed var vi den klubben som stilte med flest lag. Veldig gøy å vise frem bredden i Moss!,  da vår yngste løper er 6 år og vår eldste løper er over 80 år.

Beste mosselag kom på 3. plass blant de 31 startende lagene, på laget hadde vi Tuva Lundsrud Fosser,  Göran Winblad og Magne Janitz. 

Takk til alle som stilte opp i dag!!


Flere bilder fra løpet blir lastet opp her:

https://www.ok-moss.no/gallery/album.rails?uid=1103401249&aid=90210


Takk til Jens Erik Mjønerød for bilder


0 Kommentar

Tirsdagstrening 21.09 i Nesparken kl.18.00

Postet av Orienteringsklubben Moss den 18. Sep 2021

Det blir normal tirsdagstrening til de som ikke skal delta på kretsmesterskapet i nattorientering på tirsdag. Vi kjører en sprinttrening med ulike sløyfer i Nesparken. Oppmøte kl.18.00 midt i parken. Treningen varer til 19.15.

Påmelding i vår kalender:

https://www.ok-moss.no/events/p/1000055371/tirsdagstrening-nesparken
0 Kommentar

KM Natt 21.09

Postet av Orienteringsklubben Moss den 18. Sep 2021

Tirsdag 21.09. er det KM i nattorientering i Varteig.  Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg frem til søndag.


Påmelding gjøres i eventor:

https://eventor.orientering.no/Events/Show/14078


0 Kommentar

3.plass til Alfred Bjørnerød i gårsdagens sprint i Norgescupen

Postet av Orienteringsklubben Moss den 18. Sep 2021

Vi gratulerer Alfred med 3. plass på gårsdagens sprint i Norgescupen - endelig tok han steget opp på pallen. Karoline, Frida, Julie og Sondre fikk også testet løpsformen i Trondheim. I dag er det mellomdistanse i Granåsen - lykke til alle sammen


Bilde er hentet fra Norsk Orientering


0 Kommentar

Klubb KM-Stafett praktisk informasjon

Postet av Orienteringsklubben Moss den 16. Sep 2021

På lørdag braker det løs med klubb KM stafett i Fredrikstad. OK Moss stiller med hele 16 klubblag! Dermed har vi gode muligheter for å vinne stafetten og vandrepokalen.

Vi stiller med løpere av alle kalibre; erfarne, nye, utrente og godt trente løpere. Så dette blir gøy. Vi skal vise at OK Moss som klubb både har bredde og toppnivået inne. Da det er mange nye løpere med som aldri har løpt stafett før ønsker vi å dele litt praktisk informasjon.


NB! VIKTIG! Sjekk av brikkenummer:

Alle løpere er nå påmeldt hvert sitt stafettlag (se under). Vi har etter beste evne fordelt løperne ut i fra kriterier som kjønn og alder.  Hver løper står påmeldt med et brikkenummer. Har man ikke egen brikke eller man er meldt på med feil brikke må man gi beskjed til Erik på 92039377 så fort som mulig. Vi tildeler lånebrikker til de som står oppført uten egen brikke.

OK MOSS klubbdrakt

Da vi ønsker å overvelde de andre klubbene med horder av løpere i gult og grønt. Så hadde det vært fint om man løp i klubbtøy. Gode gamle retro drakter fungerer fint! Har man ikke en OK Moss drakt så kan man få låne en trøye av oss. Send i så fall en SMS til Erik på 92039377 med info om størrelse. Vi har en del trøyer til utlån. 


LØPSDAGEN

Oppmøte:

Vetatoppen , merket med postskjerm fra Vardeveien. Parkering på motsatt side av veien og ca. 200 m å gå fra parkeringen, NB! Bilene holder høy fart ved kryssing Vardeveien. 


Starttider:

Fellesstart Klubb-KM stafett kl 12:00.

Individuelle løyper: Fri start D/H 11-12 fra kl 12:10 og N-åpen fra kl 11:00 


NB! Det er lurt å være på arenaen senest 11.15 (infomøte 11.30 for alle som ikke har løpt stafett før).


Alt om gjennomføringen av stafetten:

Erik og Egon tar en praktisk gjennomgang av alt som har med stafetten, veksling, stempling, kart, terreng, startnummer, strategi osv. på arena. Dette gjør vi 11.30. 


Nyttig informasjon fra arrangøren finner man her:https://eventor.orientering.no/Documents/Event/30944/1/PM

Fint å lese igjennom, så tar vi en repetisjon på arenaen.


Etter løpet

Vi har et håp om å vinne denne stafetten og da hadde det vært fint å ta et lagbilde med pokalen etter løpet. Håper så mange som mulig kan bli med på dette.


Har du noen spørsmål ta kontakt med Erik på 92039377


Lykke til alle sammen! Dette blir gøy!
0 Kommentar

Ekstra nattløpstrening i morgen på Våler Varde kl.20.00

Postet av Orienteringsklubben Moss den 14. Sep 2021I morgen blir det en ekstra nattløpstrening på Våler Varde. To løyper henger ute; 

4,6km  A-nivå 

2,7km. A/B-nivå

Oppmøte på Middagsåsen kl.19.45. Husk lykt! 

Egon og Erik kommer til å være ute i terrenget. Ellers ingen trenere til å skygge alle.


Fin trening før KM- og NM- natt i neste uke

Påmelding i kalenderen:

https://www.ok-moss.no/events/p/1000061114/ekstra-nattlopstrening-valer-varde0 Kommentar

31. plass til OK MOSS i NM stafett

Postet av Orienteringsklubben Moss den 12. Sep 2021

Det ble en god plassering på OK Moss sitt herrelag i dagens NM stafett. Alfred Bjørnerød løp en meget sterk 1.etappe og vekslet inn som nummer 12. Sondre Ladim løp også en flott 2.etappe og vekslet inn som nummer 22. På ankeretappen hadde vi veteranen Øystein Olsen som løp oss inn til en fin 31. plass i årets stafett. Frida Eisvang Hovgaard var eneste mossing på damelaget og løpe en god 1.etappe og vekslet inn til 27. plass. FSK løperen Solveig Pehrsen- Lunde løp 2.etappe. Vi hadde dessverre ingen til å løpe ankeretappen og laget måtte dermed bryte. Gratulerer med bra løping alle sammen.

Stafetten ble vist på NRK og våre egen Göran Winblad fikk hederlig omtale som kameramann i løpet av hele sendingen.  Bra jobbet Göran med rå livebilder fra skogen!


0 Kommentar

NM mellomdistanse

Postet av Orienteringsklubben Moss den 11. Sep 2021

I dag var det dags for NM mellomdistanse i Porsgrunn. OK Moss stilte med 3 løpere i 17-18årsklassene, og leverte meget gode resultater. 

Alfred fulgte opp den gode løpingen fra tidligere i uken med nok en knallsterk 6.plass, Sondre  løp inn til en solid 12.plass og Frida  løp inn til 27.plass!

Gratulerer med fine resultater. I morgen er det dags for NM stafett.0 Kommentar

Fine resultater for våre juniorer som deltok i NM i langdistanse i dag.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 9. Sep 2021

NM uka 2021 er i gang! OK Moss har hatt tre løpere i aksjon på dagens langdistanse. NM arrangeres i år av Porsgrunn OL og langdistansen ble avholdt på kartet Rognsbu-Fjell.

Alfred Bjørnerød ble beste mossing med en knallsterk 6.plass i H17-18, Sondre Ladim tok en fin fin 16.plass i H17-18 og Frida Eisvang Hovgaard løp inn til 27.plass i D17-18!


NM uka fortsetter med mellomdistanse for våre løpere på lørdag. Vi ønsker de lykke til!


0 Kommentar

OK Moss skal vinne klubb KM stafett 2021!! Vi trenger din hjelp med å stille flest mulige lag!

Postet av Orienteringsklubben Moss den 9. Sep 2021

Lørdag 18.september kl.12.00  er det klubb- KM stafett i Fredrikstad. OK Moss er regjerende mestere fra 2019. Nå skal vi sørge for at pokalen blir i Moss og da trenger vi hjelp av alle klubbens medlemmer til å stille  flest mulige lag! Vi trenger unge løpere, avdankede løpere, veteranløpere og helt ferske løpere som aldri har løpt en stafett før! Bli med på moroa og vær delaktig i at OK Moss stiller rekordmange lag og blir klubbstafett mestere i 2021.
Det er 3 etapper som skal løpes på hvert lag. Følgende etapper og lengder:


 

Det er noen kriterier som skal møtes per lag:

Begge kjønn skal være representert på lagene,  Lagene skal ha en ungdomsløper (11-16år) eller en dameløper over 50år/herreløper over 60år på hvert lag.


Det finnes også individuelle klasser hvor vi vil kunne samle poeng fra de yngste løperne:Dette er en veldig uhøytidelig stafett, så alle som har lyst til å bli med bør melde seg på. Familielag er også lov!

Meld din interesse under i kommentarfeltet!. Frist 12.9. 


14 Kommentarer

Velkommen til treningsløp på Skaran (Kolsrødveien) Torsdag 9.9

Postet av Orienteringsklubben Moss den 8. Sep 2021

Livelox: Livelox - Arrangement: Treningsløp Kolsrød 

Resultater: Treningsløp Skaran 9. september 2021 (brikkesys.no)


Oppmøte 
Fristart mellom 17.00 og 18.30. 
Kolsrødveien ved Enderød. Merket fra Rødsbrua.
https://goo.gl/maps/69w7mxat6VKNyDp57


Påmelding:


Parkering
Jordene er tresket og vi har fått tillatelse til å parkere på jordene (kan være litt vanskelig å komme utpå for de med lave biler). Det er også plass til noen biler på plassen ved samlingsplass og et par biler ved muren før gården. Ingen parkering på gressplen eller foran garasjen på gården.

Start
400 m til start.

Løyper
N 2,0 km
C 2,3 km
A/B 2,8 km
AK 3,4 km
A 4,9 km

Annet:

Noen utydelige stier er merket med røde bånd i terrenget. Det er også laget to kunstige stier som er tegnet inn på kartet og merket med rødebånd i terrenget.2 Kommentarer

Ekstratrening fra NØG i dag (08.09)

Postet av Orienteringsklubben Moss den 8. Sep 2021

Oppmøte på NØG kl.18.00.

Ekstratrening med A/B nivå. Fokus på O-teknikk. Alle medlemmer er velkommen for en ekstra treningsøkt😀 Påmelding i kalenderen.0 Kommentar

Ungdomsserieløp #5 Trøgstad fort

Postet av Orienteringsklubben Moss den 7. Sep 2021

Indre Østfold OK var arrangør av ungdomsserieløp nr. 5. Løpet gikk på kartet Festningsåsen, med mål på høyeste punkt på Trøgstad fort! OK Moss stilte med 26 løpere og vi fikk flere pallplasseringer.


1.plass til Tuva Lundsrud Fosser i D11-12


2.plass til Anders Rostveit Elmi i H11-12

2.plass til Emma Aune Rytter Jakobsen i D13-14

2.plass til Frida Eisvang Hovgaard i D17-20

3.plass til Erika Lind-Larsen i D15-16

3.plass til Anders Eisvang Hovgaard i H13-14


Veldig hyggelig med deltagelse av hele 14 stk. nybegynnere/9-10års løpere!

Bilder fra løpet kommer her: https://www.ok-moss.no/gallery/album.rails?uid=1103401249&aid=90196


Øvrige OK MOSS resultater finnes her:


0 Kommentar

O-Troll leir 11.september NB! ny info.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 7. Sep 2021

Det blir leir lørdag 11.september kl. 12, men grunnet et sterkt økende antall tilfeller av Covid-19-smitte hos barn og ungdom, har smittelegen i Sarpsborg Kommune frarådet SOL å arrangere årets O-Troll-leir med overnatting. 


Hvem: Leiren er for alle barn i alderen 9-13 år
Frist for påmelding er onsdag 8.september kl. 22 (Link til Eventor)

Sted: SOL-hytta

Program:

12:00 Oppmøte og registrering – møt gjerne ferdig skiftet klar for løping i skog.

12:15 Start første o-tekniske økt fra SOL-hytta mot Appelsintoppen

13:00 Pre-O fra Appelsintoppen-tårnet

13:30 Lek og servering av drikke og smoothie

14:00 Gruppevis natursti tilbake til SOL-hytta

15:30 O-tekniske leker og stafetter fra Finn-Fram-Sekken

16:30 Pizza og brus

17:15 BliMe-Dansen og Dansestop-konkurranse


Ved spørsmål kontakt Egon Lundsrud


0 Kommentar

Veteranmesterskap mellomdistanse og NM sprintstafett

Postet av Orienteringsklubben Moss den 5. Sep 2021

Det har vært en travel orienteringshelg med mye aktivitet for OK Moss løperne. I Oslo ble NM i sprintstafett avholdt, mens klubbens veteraner kjempet om edelt metall i Aremarks dype skoger.


NM sprintstafett

OK Moss stilte med  Frida Eisvang Hovgaard, Karoline Bjørnerød, Alfred Bjørnerød og Tore Bjørnerød på laget. Tore ble satt inn som superreserve da Sondre Ladim  måtte trekke seg i siste liten.  Laget løp inn til 43. plass av 56 lag.

Resultater:

https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=14108&showRelayLineups=True&groupBy=EventClassVeteranmesterskap mellomdistanse

Hele 31 OK Moss løpere tok turen til Aremark for dagens mellomdistansen. Dagens beste mossing og veteranmester i H80 ble Harald Lundhaug. Gratulerer så mye! 

Det ble også en del andre gode plasseringer ;

Egon Lundsrud med 2.plass i H40, Elisabeth Romcke med 3.plass i D60, samt 4.plasser til Stein Klyve (H65), Torgeir Snilsberg (H50) , Øystein Olsen (H45) i klasser med mange deltagere.Komplett resultatliste veteranmesterskapet:0 Kommentar

Veteranmesterskap i langdistanse

Postet av Orienteringsklubben Moss den 5. Sep 2021


OK Moss stilte med 19 løpere på gårsdagens langdistanse i de dype skoger i Aremark. Tøft og tungt villmarksterreng møtte våre mosseløpere.Kristine Roskifte ble vår eneste veteranmester! Gratulerer!Komplett resultatliste:0 Kommentar

NM knockout sprint

Postet av Orienteringsklubben Moss den 5. Sep 2021

Det ble en ny erfaring for våre juniorløpere i går, som løp sitt første knockout sprint-løp! Sprinten besto av 3 løp hvor man måtte ta seg videre fra en prolog og semifinale for å kunne delta i finalen. Sondre løp godt i semifinalen, men det holdt ikke til en plass i finalen. Alfred kom seg videre  til finalen og endte til slutt på 6. plass - nok en gang få sekunder fra pallen. Offisielle resultater: Alfred 6.plass,Sondre 26. plass, Julie 46. og Frida 49.


0 Kommentar

Veteranmesterskap i Sprint

Postet av Orienteringsklubben Moss den 4. Sep 2021

Halden SK er arrangør av årets Veteranmesterskap. Sprintdistanse ble avholdt i går på Fredriksten festning.

OK Moss stilte med 15 løpere i veteranklassene og 3 løpere i direkteklassene.


Vi gratulerer Donatas Kontautas som veteranmester i H35!

I helgen fortsetter veteranmesteskapet i Aremark med langdistanse og mellomdistanse.
Resultater:0 Kommentar

NM- Sprint

Postet av Orienteringsklubben Moss den 4. Sep 2021

Vi gratulerer Alfred med et solid løp i gårsdagens NM sprint - 4 plass, kun to sekunder unna sølvmedaljen! Sondre ble nr. 33, Frida 47. og Julie 50. I dag fortsetter NM-helgen med knockoutsprint.


0 Kommentar

Mossemesterskap langdistanse (Kråkecup #3) torsdag 2.september

Postet av Orienteringsklubben Moss den 1. Sep 2021

Velkommen til Mossemesterskap langdistanse fra Henestangen i Råde.  Løpet inngår også i serien Kråkecup løp #3.

Påmelding i kalenderen.

Fristart mellom 17.30-18.30


Parkering/oppmøte

Fugleleiken P - Begrenset parkering her, førstemann til mølla. https://goo.gl/maps/fm6pk8YhrGkQH8hq5


Eller Råde Kirke ca. 1000 meter å gå til Fugleleiken parkering :https://goo.gl/maps/RfiJnMiLpAekPBEQ6

Start og mål:

Ved Fugleleiken utkikkstårn ca.900m å gå. 

Løyper:

LøypeKlasseLengdeNivå
1N-åpen, D10, H101,7kmN
2D12, H12 , C-åpen2,8kmC
3D/H13-14, D60-69, D/H70, H80, D-åpen3,2kmA
4D/H15-16, D40-49, D50-59, H60-69, H-åpen4,4kmA
5D/H17-39, H40-49, H50-595,6kmA

*Det er lov å se på løypa før start for alle som løper løype 1 og 2.  Løype 3-4-5  får kartet i startøyeblikket. 1 minutt startintervall mellom løperne.Tidtaking med EKT brikke og brikkesys.


Resultater finnes her:


Livelox finnes her:


4 Kommentarer

Levert av IdrettenOnline