Seier til Alfred Bjørnerød, Inger Lindløv og Harald Lundhaug på O-meeting

Postet av Erik Rytter Jakobsen den 10. Apr 2022

På et snødekt jorde i Rokke gikk første dag av O-meeting. Konkurransen startet med ungdomsstafetten, hvor OK Moss stilte med et lag i D/H13-16 klassen.

På laget løp Anders Eisvang Hovgaard 1. etp, Birk Breimo, Trym Breimo og Ander Rostveit Elmi løp 2.etp. Tuva Lundsrud Fosser og Elise Holm Nedrebø løp 3.etp og Emma Aune Rytter Jakobsen løp ankeretappen. 32 lag stilte til start og OK Moss endte til slutt på en fin 13.plass.

Etter stafetten var det dags mellomdistanse for resten av OK Moss løperne. OK Moss stilte med 32 løpere til start og fikk flere topplasseringer!

Alfred Bjørnerød tok en meget sterk seier i H17-18E med 32 startende. Harald Lundhaug (H80) og Inger Lindløv (D75) vant sine klasser!

Donatas Kontautas tok 2.plassen i H35, mens Per Holm (H75) og Jon Pedersen (AM-åpen) tok hver sin 3.plass.