Nok et NM-gull til Alfred!

Postet av OK Moss den 30. Apr 2022

2 NM-gull på ett døgn!

Alfred imponerte igjen, denne gang på lørdagens distanse: Knockout-sprint. Etter et kontrollert løp i prologen gikk han greit videre til semifinalen. Han løp ut i det antatt beste heatet og kvalifiserte seg til finalen uten å brenne opp alt kruttet. I finalen var han flere ganger fremme og dro feltet. I den siste bakken inn mot arena forserte han  konkurrentene og kunne løpe inn til sitt andre gull på to dager.

"Det var en skikkelig god følelse å stemple på siste post og høre alle som heiet på meg - jeg fikk gåsehud på armene" forteller han. Dagens konkurranse strakk seg over 7 timer og Alfred syntes at det var en påkjenning både fysisk og psykisk. Men han taklet presset og klatret igjen opp på toppen av pallen!

Erika, Frida og Sebastian kom seg dessverre ikke videre fra prologen. Erika endte på 31. plass, kun 8 små sekunder fra semifinaleplass men var allikevel godt fornøyd med egen innsats.  I morgen er det NM Sprintstafett som står på programmet for våre 4 juniorer - med hele 72 lag på startstreken!

Dagens resultater: Eventor - Arrangementsinformasjon: NM knockout sprint (orientering.no)