Postet av Erik Rytter Jakobsen den 7. Aug 2022

Sandnes IL er arrangør for både hovedløp og påfølgende O-landsleir.  I går var det dags for hovedløpets langdistanse.

Langdistansen gikk i uvant terreng for våre mosseløpere i fjellheimen rundt Kubbetjørn. Terrenget var svært variert, med kupert heilandskap, svært tett grønn bush, knudrete stein, samt en avslutning i kupert bøkeskog.

OK Moss stilte med 4 løpere i årets langdistanse i Hovedløpet.

Det ble en bratt læringskurve med det uvante terrenget og flere av våre løpere bommet mer enn vanlig.  På tross av litt flere bommer ble det flere gode plasseringer på våre mosseløpere.

Det ble premieplasseringer på begge våre jenteløpere.

Sofie Holm Nedrebø løp inn til en sterk 8.plass i D14. Emma Aune Rytter Jakobsen som var skuffet over dagens innsats tok allikevel en god 12.plass i D15.

Anders Hovgaard Eisvang tok en god 22.plass H15. Birk Breimo løp i den tøffeste klassene H16 og tok en fin 45.plass.

Resultater finnes her

Mange fine bilder her, fotograf Terje W.Pettersen:

I dag er det sprintdistansen i Austråttområdet i Sandnes by som står for tur.  Våre løpere har omstilt seg til nye utfordringer og med raske veivalg.

Løperne våre starter mellom 11.00-12.45 i dag.