Mange bra resultater i denne ukens konkurranser!

Postet av Orienteringsklubben Moss den 28. Mai 2022

Ungdomsserieløp #4

Nok en hektisk uke med mange konkurranser nærmer seg slutten. På tirsdagen var det ikke normal tirsdagstrening men ungdomsserieløp nr. 4 i Askim. OK Moss stilte med 17 løpere på denne regntunge dagen. Men vi bet godt fra oss i Askim! Det ble seier til både Alfred Bjørnerød H17-20 og Erika Lind-Larsen i D17-20. Sofie Holm Nedrebø D13-14 og Frida Hovgaard Eisvang D17-20 tok hver sin 2.plass.

Tuva Fosser Lundsrud og Emma Aune Rytter Jakobsen falt rett utenfor pallplassen med hver sin 4.plass.

Komplett resultatliste:

Kvist-kvaset

På torsdag var det dags for stafetten Kvist-Kvaset. Ås IL er arrangør og stafetten gikk på kartet Breivoll.  OK Moss stilte med flere lag i de ulike klassene, samt 6 løpere i den individuelle fellestarten i D/H9-12 klassen.

I stafetten ble det 2.plass på to av våre lag; D120 laget med Hanne Wold, Elisabeth Rømcke og Tonje Holm, samt H130 laget med Tore Granheim, Erik Rytter Jakobsen og Jon Pedersen.

Uken avsluttes med flere aktiviteter for våre ungdomsløpere. Juniorene er på treningsleier for viktige uttaksløp i Innlandet, mens 7 ungdommer representer Østfold o-krets i helgens Unionsmatchen i Borås/Gøteborg.