OK Moss tilbyr treningsløp gjennom hele året. Løpene arrangeres på rundgang av klubbens medlemmer.

I løpssesongen arrangeres treningsløp på torsdager. Utenfor sesongen arrangeres treningsløp i helgene.

For arrangør:

Det er satt opp en terminliste med oversikt over hvem som er ansvarlig for treningsløpet. Viktig at alle medlemmer sjekker om man er satt opp som arrangør. Ønsker man å bytte dato for sitt treningsløp, så legges det opp til at man bytter treningsløpet internt med et annet medlem. Hvert treningsløp har to arrangører; En løypelegger og en som er ansvarlig for gjennomføringen. Oversikt over oppgavefordelingen finnes i menyen til høyre.

For deltager:

Vi tilbyr treningsløp med ulike løyper store deler av året. Løypene vil være av ulik vanskelighetsgrad og lengde. Vi tilbyr tidtaking med EKT-brikke for de som ønsker det. Vi har også noen lånebrikker tilgjengelige på hver trening.

Treningen ledes ikke av våre trenere. Dvs. er man helt fersk nybegynner bør man ha med seg en voksen eller avtale litt veiledning av en trener/klubbmedlem.

Treningsløp er gratis for alle klubbens medlemmer og for de som har lyst til å prøve ut orientering.

Vi tilbyr følgende løyper:

Nybegynner løype  1-1,5km

C-løype 2-2,5km

A/B- løype 3-3,5km

A kort - løype 2,8-3,5km

A lang - løype 4,5-5km

På treningsløpene er det startmuligheter mellom 17.30-19.00 ( Nb! 16.00-18.00 på høsten)

Treningsløp i helgene har gjerne fri start mellom 11.00-13.00

Utstyr:

O-tøy, kompass og EKT-brikke (klubben har noen lånebrikker)

Sted:

Oppmøtested vil variere fra gang til gang. Se i KALENDEREN for nøyaktig oppmøtested

Resultater fra treningsløp
Hvordan arrangere et treningsløp
Image of a woman taking a photo.
DatoKartStedLøypeleggerArrangør/tekniskMerknad
7. april 2022FjellFjell skytebaneØyvind LøkenJan Løken Johannessen/ fam. Løken
21. april 2022KirkebygdenKirkebygden skole

28. april 2022ÅrvolltangenStorebaug østErik JakobsenFam. Bryne + Roy Gjerding