Knallstart på årets O-ringen! 2 etappeseiere på åpningsdagen.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 25. Jul 2022

Endelig ble det O-ringen igjen! OK Moss stiller med nesten 50 løpere i årets O-ringen som avholdes i Uppsala. Første og andre etappe går fra Arena Pattons Hage i naturreservatet Nåstens.

Alfred Bjørnerød (H18E)og Sondre Ladim (H18-2)  stod for dagens beste prestasjoner med hver sin etappeseiere. Begge fikk en unik medalje som seiersbevis  på O-ringens første dag.

Søstrene Mira og Tuva Fosser Lundsrud  løp også veldig godt i dag!, Tuva kapret 3.plassen i D13 og Mira falt rett utenfor pallen med en sterk 4.plass i D10.

Sebastian Blomfeldt Unnerud tok en meget god 7.plass i H18-2.

Aurora Gjølsø (NTNUI/OK MOSS) tok en knallsterk 2.plass i D21.

Etter dagens medaljesermoni feiret vi Alfred og Sondre med kake på O-ringen campingen.

Sondre vant i tillegg OK Moss sin "Kjappeste spurt" konkurranse og fikk utdelt en "styggfin" tights som må brukes i morgen.