Sofie og Emma på premieplass i Hovedløpets sprint

Postet av Erik Rytter Jakobsen den 8. Aug 2022

Det var en regntung søndag i Sandnes da hovedløpets sprintdistanse ble avholdt i området Austrått. Arena var ved Iglemyr skole. Ok Moss stilte med 4 løpere til start.

Området Austrått er i utgangspunktet ikke et krevende sprintterreng men med diverse kunstige sperringer ble det betydelig vanskeligere og løypeleggerne hadde fått mye ut av område.

Nok en gang ble det premieplasseringer på begge våre jenteløpere som egentlig trives best i skogsterrenget.

Sofie Holm Nedrebø tok den beste plasseringen med en sterk 9.plass i D14, +3.13 min bak vinneren Helene Scheele.

Emma Aune Rytter Jakobsen tapte tid i starten men løp seg opp utover i løypa. Hun endte til slutt på en god 15.plass, hvor det kun skilte 2 minutter på de 15 første plassene.

Anders Hovgaard Eisvang løp inn til en fin 24.plass i H15, +4,37 min bak vinneren.

Birk Breimo kjempet seg inn til en fin 45.plass i H16, +5.41 min bak vinneren. H16  er hovedløpets største klasse i år og dermed ekstra hard konkurranse.

Nå som hovedløpene er ferdig løpt går vi over i årets o-landsleir. Mossingene våre skal ha to dager med trening og moro sammen med utøvere fra de andre kretsene. På onsdag avsluttes årets HL/OLL med kretsstaffeten.