Treninger i uke 17

Postet av Orienteringsklubben Moss den 26. Apr 2021

Fra i dag har det kommet lettelser i restriksjonene i våre kommuner. Dette gjør at vi beveger oss i riktig retning mtp. å komme i gang med vårens treninger. Våler kommune er nå over på nasjonale retningslinjer mens  Moss og Vestby er flyttet over i tiltaksnivå 5b. Det vil si at det er lov med utendørstrening for barn og voksne i alle kommunene(med noen modifikasjoner). Disse tiltakene vil gjelde til og med 9 mai.

Det vil si at vi igjen kan arrangere våre tirsdagstreninger som normalt. Når det gjelder våre faste treningsløp på torsdager er det fortsatt litt utfordringer da man helst ikke skal blande voksne fra forskjellig kommuner på treningene.


Så derfor har vi bestemt følgende for denne uken:

- Tirsdagstrening 

Treningen går som normalt men flyttes til Våler. Denne vil finne sted på Varna Evangeliesenter på tirsdag kl.18.00-20.00

O-teknisk trening for alle nivåer. Påmelding i kalenderen.


- Torsdagstrening

NB! Vi flytter denne ukens torsdagstrening til lørdag 1 mai. Vi ønsker å gjennomføre et treningsløp i normal form med EKT brikke. Derfor bytter vi dag fra torsdag til lørdag for å kunne avholde treningen med mer tid mellom løperne. Vi kommer til å ha treningen på Våler Varde (fra Middagsåsen skisenter). Løypene på denne treningen vil ha et langdistanse preg, så de to lengste løypene vil være litt lengre enn normalt. Treningen vil bli gjennomført i henhold til NOF smittevernveileder.


Vi kommer til å dele opp løperne etter hvilken kommune man bor i slik at man ikke mikses på tvers av kommune. Det kommer mer info i løpet av uken i forhold til startgrupper. VIKTIG at man melder seg på i kalenderen (aktiviteten blir lagt ut i løpet av dagen). Løypene kommer sikkert til å henge ute noen dager så den kan også løpes som ukas løype.


- Ny ukas løype

Fra fredag kan man løpe en ny ukas løype med 3 forskjellige A-løyper i helt nytt terreng! Harald Lundhaug tegner i disse dager et nytt kart i Våler. Nærmere bestemt Brønnerødtjern (Rett ved Dillingøya). Vi har nå fått lov til å prøveløpe noe av terrenget på det nye kartet! Det vil være 3 løyper med A-nivå å velge mellom. Mer informasjon kommer i egen nyhetssak.


- FOKUS løp i Østfold 

Østfold o-krets har startet noe som heter FOKUS løp i Østfold. Så hver helg fremover vil det være løyper hengende ute som er ment til å stimulere aktivitet blant de yngre. Første arrangør ut er Indre Østfold. Løypene vil henge ute fra førstkommende helg 1-2 mai og frem til neste helg 8-9. mai. Her vil vi det være løyper for alle nivåer og også muligheten for voksne å delta. Løyper og påmelding finner man i Eventor.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.