Hovedløpet 2021 i Levanger

Postet av Orienteringsklubben Moss den 5. Aug 2021

Ok Moss stilte med 6 løpere i årets hovedløp i Levanger. Hovedløpet bestod av to løp; et sprintløp i Levanger sentrum og en langdistanse på kart Nybrotta utenfor Levanger. 

Ungdommene ankom Levanger mandag kveld for å kunne få med seg en treningsøkt i *ukjent" trøndersk terreng tirsdag morgen. Økten var en god erfaring å ha med seg før langdistanse, da terrenget var veldig annerledes enn hva man er vant med fra Østlandet. 

Det var et typisk trønderterreng med mye myrer, tett skog og generelt lite detaljer. Overgangene mellom myrer/grønt og hvit skog var svært diffust. Treningsløypene var ganske krevende o-teknisk da man måtte bruke detaljer man vanligvis ikke bruker så mye på Østlandet og kompassbruken var helt avgjørende.


HL Sprint Levanger Sentrum

Det ble varierende prestasjoner på sprinten i Levanger sentrum. De flest Mosseløperne gikk på samme bom i en del av løypa med litt utydelige kartdetaljer. Flere tolket en upasserbar mur som en høydekurve og dette kostet flere av våre løpere mye tid. (se kartutsnitt)

Dagens beste mosseprestasjon gikk til Brage Kristiansen med en veldig god 14.plass i H-14. Emma, Erika, Anders og Birk hadde litt stang ut på hovedløpets første dag.

Erle Elise Wold gjorde også et godt løp, men var uheldig å bli disket på sistepost da brikken ikke registrerte posten.  Selv med gode fotobevis var det ikke mulig å få endret avgjørelsen.

Resultater:

Bilder tatt av Tore Sandvik :Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.