Det er nå mulig å bestille klubbtøy i portalen. Frist 27.mars

Postet av Orienteringsklubben Moss den 17. Mar 2022

Hei.

Da er portalen hos Trimtex åpen for bestilling av klubbtøy. Den vil være åpen til og med  27. mars . Levering av tøy vil være i uke 19 . Her er litt info om fremgangsmåte for å bestille tøy i portalen.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken:  https://trimtex.no/no/login

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: OKMoss2022

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.Kommentarer

  • Elisabeth Aune Jakobsen

    Ja det stemmer.

    17 mars 2022
  • Ola Torstein Endresen

    Det vil ikke være noen anledning til å prøve noe før bestilling? Og bestilte varer med logo/påtrykk kan ikke returneres? Det er evt hos Trimtex i Lillesand?

    17 mars 2022

Logg inn for å skrive en kommentar.