Mange bra resultater i denne ukens konkurranser!

Postet av Orienteringsklubben Moss den 28. Mai 2022

Ungdomsserieløp #4

Nok en hektisk uke med mange konkurranser nærmer seg slutten. På tirsdagen var det ikke normal tirsdagstrening men ungdomsserieløp nr. 4 i Askim. OK Moss stilte med 17 løpere på denne regntunge dagen. Men vi bet godt fra oss i Askim! Det ble seier til både Alfred Bjørnerød H17-20 og Erika Lind-Larsen i D17-20. Sofie Holm Nedrebø D13-14 og Frida Hovgaard Eisvang D17-20 tok hver sin 2.plass. 

Tuva Fosser Lundsrud og Emma Aune Rytter Jakobsen falt rett utenfor pallplassen med hver sin 4.plass.

Komplett resultatliste:


Kvist-kvaset

På torsdag var det dags for stafetten Kvist-Kvaset. Ås IL er arrangør og stafetten gikk på kartet Breivoll.  OK Moss stilte med flere lag i de ulike klassene, samt 6 løpere i den individuelle fellestarten i D/H9-12 klassen.

I stafetten ble det 2.plass på to av våre lag; D120 laget med Hanne Wold, Elisabeth Rømcke og Tonje Holm, samt H130 laget med Tore Granheim, Erik Rytter Jakobsen og Jon Pedersen. 

Komplett resultatliste:

https://brikkesys.no/result.php?id=4609


Uken avsluttes med flere aktiviteter for våre ungdomsløpere. Juniorene er på treningsleier for viktige uttaksløp i Innlandet, mens 7 ungdommer representer Østfold o-krets i helgens Unionsmatchen i Borås/Gøteborg.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.