Oppsummering fra Sørlandsgaloppen

Postet av Orienteringsklubben Moss den 17. Jul 2022OK Moss stilte med totalt 14 løpere i Sørlandsgaloppen, hvor 6 løpere fullførte alle 4 løp. 

Løpene de første 2 dagene gikk hovedsakelig i tungløpt skråli terreng med få stier. Selv med start langt opp i terrenget ble det mange høydemeter som måtte klatres i sommervarmen før man kom i mål. Arrangøren hadde organisert med drikke muligheter både på start, underveis og mål som kom godt med. 


På de to siste dagene var det mindre klatring og et veldig artig terreng med mange detaljer og mulighet å løpe raskt på stiene. 


For sammenlagt resultater gratulerer vi Stein Koren med 3 plass i H85, Anders Rostveit Elmi med 6 plass i H13, Birk Breimo med 11 plass i H16 og Anita Rostveit med 16 plass i B Åpen 17-. Aron og Aisha Rostveit Elmi fullførte også alle løp i klasse 9-10.


Det ble også flere gode resultater på hvert av løpene med gull og bronse for Øyvind Løken og Henning Carlsen i A-mellom. 

Detaljer finner man på Eventor.


Flere av klubbens medlemmer bodde i telt på Meløstranda camping. Veldig hyggelig for både barn og voksne med felles måltider, bading og seriøse kubb konkurranse.

Håper flere medlemmer blir med på Sørlandsgaloppen neste år som skal gå i Arendal området.


Se flere bilder i bildegalleriet Bilder.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.