Østfold Indoor Challenge - Innendørsorientering i cupformat!

Postet av Orienteringsklubben Moss den 4. Jan 2024

Grunnet mye snø vil OK Moss sitt vintercupløp 13.januar bli avlyst. Resterende løp i cupen henger trolig også i en tynn tråd. Derfor prøver vi nå å kaste oss rundt og finne et morsomt alternativ. Dermed ser det ut til at vi får dratt i gang en innendørscup i stedet!

Østfold Indoor Challenge 2024, braker løs 13.januar med et gjensyn på Malakoff videregående skole. Dette blir det første av i alt tre innendørsløp som vil bli arrangert i løpet av vinteren. OK MOSS vil også arrangere løp nr.2 på Rygge Ungdomsskole 21.januar. Siste løp vil trolig gå i Sarpsborg med Trøsken IL som arrangør.

På hvert løp vil det som vanlig være flere løyper som skal løpes, og man vil samle poeng etter plassering i hver løype. Etter siste løp kårer vi vinneren som har samlet flest poeng. Konkurransereglene kommer så fort de er spikret, samt tidspunkt for løp 3.

De to første arrangementene ligger allerede ute i Eventor, påmelding må gjøres der, det er "førstemann til mølla prinsippet" da noen av løpene vil ha begrensninger på antall deltagere:

Løp 1 - Malakoff Eventor - Arrangementsinformasjon: Østfold Indoor Challenge løp #1 (orientering.no)

Løp 2 - Rygge ungdomsskole

https://eventor.orientering.no/Events/Show/19346

Dette blir et av årets høydepunkt som du ikke har lyst til å gå glipp av! Vi har løpt på Malakoff en gang tidligere, derfor vil det bli introdusert nye kompliserende elementer som sperringer og enveisløping. Så dette blir gøy. Løpet på Rygge ungdomsskole vil løfte vanskelighetsnivået enda noen hakk, så det er lurt å få litt trening på Malakoff først.


Om noen har lyst til å hjelpe til som funksjonær så rop ut. Vi ønsker å være litt flere folk i arrangørsteamet denne gangen, for å få ting til å flyte litt bedre. Vi trenger hjelp noen timer før arrangementet, samt underveis og nedrigging. De som hjelper til kan også få lov til å delta i arrangementet.

Ta kontakt med Erik R. Jakobsen om du kan bidra med noe. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.