Tre førsteplasser i Sprint By Night i Borås

Postet av OK Moss den 12. Nov 2021

Det ble hele tre etappevinnere fra OK Moss i den første etappen "Sprint By Night" i Borås.

Arrangøren hadde laget en flott ramme rundt arrangementet med disko og egen speaker på start, og musikk og resultatspeaker i mål. I tillegg var det magisk stemning i mørket med 1600+ løpere i et kompakt sprintterreng. OK Moss hadde 24 løpere påmeldt men en del sykdom gjorde at bare 17 løpere stilte til start.

Den yngste mosseløperen Ella Aune Rytter Jakobsen tok 1.plassen i nybegynnerklassen. Mille Kristine Ellingsen Prestegaard løp sitt aller første orienteringsløp i dag og vant klassen Mycket Lâtt.

Alfred Bjørnerød tok en knallsterk seier i H18!

Ellers løp Karoline Bjørnerød inn til en fin 3. plass i D20 og Mira Lundsrud Fosser tok en flott 5.plass i Mycket Lätt

1.plass Mille Kristine Ellingsen Prestegaard - Mycket Lâtt (47)