Ella til topps på dagens Zoorientering i Borås! Alfred og Ella vant O-event 2021 sammenlagt.

Postet av Orienteringsklubben Moss den 14. Nov 2021

Solen skinte og over 3000 løpere deltok på siste etappen av O-event 2021. Siste etappen er den berømte Zoorienteringen som går midt i Borås Zoo. OK Moss stilte med 19 løpere.

Beste mossing i dag ble Ella Aune Rytter Jakobsen som vant nybegynnerklassen med 234 deltagere! Hun hadde med andre ord ikke tid til å titte på dyrene underveis i løypa. Ella tok dermed 1.plassen sammenlagt i nybegynnerklassen.

Alfred Bjørnerød løp inn til nok en 2.plass, og har levert solide løp alle tre dagene. Alfred sikret seg sammenlagtseieren i H18 klassen.

Mille Kristine Ellingsen Prestegaard løp også veldig bra og tok 2.plassen i klassen Mycket Lätt.

Karoline Bjørnerød løp inn til en 5.plass på dagen løp og fikk en 2.plass sammenlagt.

Tuva Lundsrud Fosser og Erik Rytter Jakobsen tok hver sin 5.plass sammenlagt.