Forleng O-sesongen med O-Event i Borås 12-14 november

Postet av Orienteringsklubben Moss den 11. Okt 2021

O-event i Borås i Sverige er en av de siste mulighetene for å løpe o-løp i år.  Det er et morsomt konsept med 3 forskjellige sprintløp.

- På kvelden fredag 12.nov. arrangeres Sprint by Night. Et sprintløp i mørket i boligområdet i Borås. Perfekt for en som har lyst til å løpe sitt første lavterskels nattløp med "litt" gatebelysning. 

- 13.nov. er det Down Hill Sprint (skogsprint) som gjelder, her går løpet fra åsen Rya. Start på toppen og mål i bunn, fartsfylt orientering i skråli og nedoverbakker igjennom skogen.

- Siste konkurranse er på søndag 14.nov. med Zoorientering. Som navnet tilsier er det et sprintløp i Borås dyrepark! Veldig gøy for både barn og voksne. Alle deltagere får gratis adgang til dyreparken etter løpet.


Alle tre løpene bygger på sprintkonseptet, så løypene er korte og fartsfylte. Perfekt for voksne og barn/ungdom, uansett nivå. I Sverige bruker man et annet stemplingssystem enn i Norge. Det heter Sportident, de som ikke har en slik brikke får tildelt en lånebrikke av arrangøren.

OK Moss har allerede 20 løpere som har meld seg på løpene. Som vanlig bor vi sentralt i Borås sentrum på Scandic Plaza Borås. https://www.scandichotels.no/hotell/sverige/boras/scandic-plaza-boras

Om det blir fult på Scandic går det også an å bo på Quality Hotell https://www.nordicchoicehotels.no/hotell/sverige/boras/quality-hotel-grand-boras/om-hotellet/#om-hotellet

OK Moss dekker startavgiften for alle barne- og ungdomsløpere på dette arrangementet, hotell og mat dekker den enkelte deltager/familie. Lørdag kveld prøver vi å få til en fellesmiddag på restauranten Tugg i Borås.


Påmelding til løpene gjøres i Svenske Eventor (frist 7.november), husk at man må melde seg på alle løpene enkeltvis.

Sprint By Night: https://eventor.orientering.se/Events/Show/32685

Down Hill Sprint: https://eventor.orientering.se/Events/Show/29536

Zoorientering: https://eventor.orientering.se/Events/Show/29537


Mer info om arrangementet finner man her:http://www.o-event.se/


Har man lyst til å delta og trenger mer info, eller hjelp til å melde seg på løpene, ta kontakt med Erik 92039377 eller Egon 98207269.

NB! Per dags dato er det uproblematisk å løpe orientering i denne region av Sverige. Man må selv følge med på gjeldene råd og anbefalinger m.t.p. koronasituasjonen og reiseregler. Det er garantert lurt og ikke forhåndsbetale hotellet om man er usikker.


1 Kommentar

Kommentarer

  • Øyvind Løken

    Jeg har reservert 25 plasser på Tugg (Beste burger-restaurant i Sverige?!?) lørdag kl.16:00. Vennligst kommenter her om flere vet at de skal reise / og vil spise felles på lørdag!

    11 oktober 2021

Logg inn for å skrive en kommentar.